21OCT2019  FORTUNA EN VVV-VENLO SLAAN HANDEN INEEN IN AANLOOP NAAR CLASH

Aanstaande zaterdag staan Fortuna Sittard en VVV-Venlo lijnrecht tegenover elkaar op het veld. In aanloop naar het duel worden de handen echter ineen geslagen. In samenwerking met James Robinson en Indepth Media, mediapartners van Fortuna Sittard, komen beide clubs gezamenlijk naar buiten met een promotiefilm voor de clash, die in de video bestempeld wordt tot ‘De strijd om Limburg’.

In de video staan Limburg, de twee speelsteden en beide Eredivisionisten centraal. Daarnaast komen er zes rasechte Limburgers terug in de promo. Bo Breukers, Jorrit Smeets en Clint Essers vertegenwoordigen Fortuna Sittard, terwijl Simon Janssen, Delano van Crooij en Roel Janssen namens VVV-Venlo te zien zijn.

Voetbal verbindt
Jim Coumans, mede-eigenaar James Robinson: “Voetbal is strijd, maar verbindt tegelijkertijd. Dat was voor ons de reden om contact op te nemen met onze vrienden uit Venlo. Door de unieke samenwerking tussen Fortuna Sittard, James Robinson, Indepth Media en VVV-Venlo zijn we tot deze promotievideo gekomen.”

Groter podium
Ook in Venlo is men blij met de samenwerking. “Wij vinden dat deze enige Limburgse Derby op het hoogste niveau een groter podium moet krijgen. Het is mooi dat we met deze unieke samenwerking vanuit beide clubs hier meer aandacht aan kunnen schenken”, aldus Sten Hoeijmakers namens de marketing en communicatie afdeling van VVV-Venlo.

Fortuna Sittard en VVV-Venlo kruisen zaterdag 26 oktober de degens. De wedstrijd begint om 19:45 uur in het Fortuna Sittard Stadion. Kaarten zijn verkrijgbaar via MijnFortuna.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS