20JUL2017  FORTUNA DEFINITIEF UIT GEVARENZONE KNVB

De licentiecommissie van de KNVB heeft de clubleiding laten weten dat Fortuna voor de tweede keer op rij in categorie 2 is ingedeeld. Dat betekent dat Fortuna de gevarenzone van het licentiesysteem definitief verlaat. Daarmee heeft Fortuna Sittard een nieuwe grote stap gezet naar een mooie toekomst.

Na de positieve beoordeling van de halfjaarcijfers van het seizoen 2016-2017 heeft Fortuna Sittard voor het indienen van de begroting 2017-2018 wederom een puntenaantal behaald dat een structurele indeling in categorie 2 rechtvaardigt. De licentiereglementen schrijven voor dat twee achtereenvolgende categorie 2-indelingen noodzakelijk zijn voor een structurele indeling in de veilige categorie.

"Hiermee zet Fortuna wederom een forse stap in de structurele gezondmaking van de club”, vertelt Johnny Creemers (Raad van Commissarissen). “Het is een beloning voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt het afgelopen jaar. Dan doel ik met name op onze hondstrouwe achterban bestaande uit sponsors en supporters die ons onvoorwaardelijk steunen. Fortuna Sittard heeft financieel lastige jaren gekend, maar door intern de rust te bewaren is de club nu weer financieel gezond. Bovendien hebben we sportief een aardige sprong gemaakt gedurende de tweede helft van het seizoen. Niets staat onze ambities in de weg om aankomend seizoen succesvoller te zijn. De voortekenen zijn in ieder geval gunstig als we naar het spel kijken gedurende de oefencampagne.”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Stap 1. Maak je vriend(in) warm voor een seizoenkaart bij Fortuna Sittard. 🔥 Stap 2. Laat je vriend(in) een seizoe…
    21-May-2019
  • Maak jij al kans op vette prijzen? Voor elke supporter die jij vóór 1 juni 2019 aandraagt ontvang je een tip. D…
    21-May-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X