19JUL2019  FIBRANT BLIJFT FORTUNA SITTARD TROUW

Fibrant voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het partnership met Fortuna Sittard. Ook in het seizoen 2019-2020 is er, zoals de slogan luidt, sprake van ‘pure chemie’ tussen beide partijen.

Fibrant is een prachtig bedrijf dat zijn kracht al bewijst sinds de start in 1952. Fibrant ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd Caprolactam, ammonium sulfaat en hun bijproducten. Je komt het hoogwaardige materiaal dagelijks tegen in toepassingen in de auto-, textiel- en agrarische industrie. Dat varieert van voedselverpakkingen tot outdoor kleding en kunstmest. Fibrant heeft afgezien van Geleen ook productiefaciliteiten in China. In Nederland werken ruim 330 medewerkers verspreid over het hoofdkantoor in Urmond en de Chemelot-site in Geleen. Sinds 2018 maakt Fibrant onderdeel uit van de Highsun Group uit China. Door die krachtenbundeling werd 's werelds grootste caprolactamproducent een feit.

Door de samenwerking met Eredivisie-club Fortuna Sittard zag Fibrant de toestroom van kwalitatief goede nieuwe medewerkers groeien. Deze samenwerking biedt een uitstekende gelegenheid om de naamsbekendheid van Fibrant en de website werkenbijfibrant.nl in de regio te vergroten. Er is door de grote uitstroom van kennis en ervaring van de oudere bezetting, dringend behoefte aan operators met Vapro B en C.

Reden genoeg voor Dave Beijer, director People & Culture om het partnership te continueren. “Naast de groei van onze naamsbekendheid onder potentiële nieuwe medewerkers, hebben we heel wat collega’s kunnen laten genieten van een heerlijk avondje tijdens de wedstrijden. Het partnership met Fortuna Sittard draagt op die manier bij aan onze ambitie om het leukste bedrijf op Chemelot te worden.”

Commercieel manager Jiry Funke: “Een partij van het formaat Fibrant strikken is niet zomaar iets. Daar gaan veel gesprekken aan vooraf, maar de mindset bij beide partijen was meteen heel positief en duidelijk. We zijn in dat eerste jaar veel met elkaar in contact gebleven en hebben actief geluisterd naar de wensen en ideeën van Fibrant. Mede daardoor hebben we elkaar gevonden in een nieuwe overeenkomst. We gaan er uiteraard alles aan doen om over een jaar weer hetzelfde, positieve verhaal te vertellen.”

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Afgelopen in Tilburg. Jong verliest met 2-1 van de Brabanders.
    16-Sep-2019
  • Het is rust in Tilburg, waar Fortuna Sittard sterker voor de dag komt. Het scorebord toont een ander beeld. Antwoo…
    16-Sep-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. FC Emmen 6 3
17. Fortuna Sittard 5 2
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X