15JAN2019  EXCLUSIEF VOOR LEDEN FORTUNA SC: Q&A MET STAF EN SPELERS

Tijdens de nieuwjaarsborrel van het Fortuna Supporters Collectief (Fortuna SC) op 17 januari wordt niet alleen het glas geheven op het nog prille 2019. Tevens vindt er een heuse Q&A plaats, dé kans voor leden van Fortuna SC om hun vragen te stellen aan de technische staf en een tweetal spelers. Wil jij weten hoe jij je vraag aan hen kan voorleggen? Lees dan zeker verder.

Waar en wanneer
De nieuwjaarsborrel vindt plaats op donderdag 17 januari in het Supportershome. Aanvang 19.30uur. De nieuwjaarsborrel is alléén toegankelijk voor leden van Fortuna SC. Zoals gezegd biedt Fortuna SC, in samenwerking met Fortuna Sittard, haar leden de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze hoofdtrainer Rene Eijer en assistent-trainer Kevin Hofland. Namens de spelers geven Finn Stokkers en Mark Diemers (als vervanger van de geblesseerde Wessel Dammers) acte de presence. Vanaf 19.30 uur beantwoorden zij de vooraf ingestuurde vragen.

Stuur je vraag vooraf in
Om de avond goed voor te kunnen bereiden, dien je je vraag vooraf in te sturen naar info@fortunasc.nl. Dat kan tot woensdagmiddag 17.00 uur. Fortuna SC en Fortuna Sittard zullen de vragen bundelen en aanleveren aan de presentator die de avond in goede banen zal gaan leiden.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X