25JUN2019  DRIE NIEUWE FORTUNA SITTARD MEDEWERKERS

Naast het aantrekken van diverse selectiespelers wordt momenteel ook het kantoor van Fortuna Sittard voorzien van de nodige nieuwe impulsen. Zo kan het vanaf heden rekenen op de diensten van Loek Willems (commercieel medewerker), Amy Vroemen (medewerker perszaken) en Jurjen van Geel (medewerker communicatie).

Fortuna Sittard bloeit als nooit tevoren. De werkzaamheden en projecten binnen de club nemen in rap tempo toe. Met een nieuw jaar Eredivisie voor de boeg is het versterken van diverse afdelingen daardoor geen overbodige luxe.

Amy Vroemen, medewerker perszaken
Per 15 juli 2019 zal Amy Vroemen officieel in dienst treden als medewerker perszaken. Hierin zal zij het eerste aanspreekpunt vormen voor alle pers- en media gerelateerde zaken. De oud-handbalster heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan bij OCI-LIONS in Sittard-Geleen.

‘’Door mijn verleden als perschef in de handbalwereld heb ik al veel contacten opgedaan met voornamelijk lokale en regionale pers. Het is voor mij een droom die uitkomt om mijn passie voor sport te combineren met mijn werk als Communicatie-specialist. Als 'Gelaen's maedje' uit een voetbalgekke familie kom ik van jongs af aan al bij Fortuna Sittard. Geweldig dat ik nu ook op professioneel vlak deel mag uitmaken van de Fortuna Sittard-familie.’’

Jurjen van Geel, medewerker communicatie
Per 15 juli 2019 zal ook Jurjen van Geel officieel in dienst treden als medewerker communicatie. Hierin zal hij met name de social media activiteiten naar een hoger plan gaan tillen. Jurjen was de afgelopen jaren actief als vrijwilliger binnen de club en kijkt uit naar het nieuwe seizoen: "Het is positief om te zien dat de club niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten grote stappen blijft maken. De uitbreiding van het team laat de ambities van de club zien. Er zit nog heel veel rek in deze club en ik kijk dan ook uit naar komend seizoen. Ik ben er van overtuigd dat we een mooi voetbaljaar tegemoet gaan. En alle mooie momenten vieren we natuurlijk samen."

Loek Willems, commercieel medewerker
Deze week is Loek Willems in dienst getreden als commercieel medewerker. In zijn rol zal hij zich voornamelijk richten op nieuwe acquisitie en diverse andere sales gerelateerde activiteiten binnen de club.

‘’Na vele omzwervingen ben ik uiteindelijk weer terechtgekomen in het mooie Zuid Limburg. Het komende seizoen ga ik Fortuna Sittard bijstaan op commercieel gebied. Na een geweldig eerste seizoen in de eredivisie gaan we er met zijn allen voor zorgen dat Fortuna Sittard er nog vele jaren op het hoogste niveau aan vast gaat plakken. Ik zit vol energie, ben gedreven en ondernemend. Het is fijn om deze componenten te koppelen aan mijn passie voor voetbal. Ik heb veel zin om mijn steentje bij te dragen aan deze mooie club en er samen met iedereen een mooi voetbalseizoen van te maken.  

Fortuna Sittard wenst alle medewerkers veel succes!

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • Afgelopen in Tilburg. Jong verliest met 2-1 van de Brabanders.
    16-Sep-2019
  • Het is rust in Tilburg, waar Fortuna Sittard sterker voor de dag komt. Het scorebord toont een ander beeld. Antwoo…
    16-Sep-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. FC Emmen 6 3
17. Fortuna Sittard 5 2
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X