10APR2019  DOE MEE AAN HET KNVB STRAATVOETBALTOERNOOI 2019 IN SITTARD-GELEEN

Fortuna Sittard Verbindt, de maatschappelijk tak van onze club, organiseert samen met Stichting Ecsplore en Leerbedrijf SPRINT in de meivakantie het KNVB Straatvoetbaltoernooi 2019. Een spannend 4 tegen 4 toernooi voor zowel voetballers als niet-voetballers.

Roland Hintzen, coördinator van de maatschappelijke projecten van de club, werkt graag mee aan het toernooi: "Het KNVB Straatvoetbaltoernooi past goed bij één van de drie doelstellingen van Fortuna Sittard Verbindt: mensen (en met name kinderen) stimuleren naar een gezonde en actievere levensstijl. Wat is er dan mooier dan een hele middag met je leeftijdsgenootjes in de weer te zijn op en rondom het voetbalveld? En dan maakt het echt niet uit of je 'op voetbal zit' of niet. Bewegen en plezier staan voorop. Samen met Ecsplore en SPRINT nemen we daarom graag de organisatie van het toernooi voor onze rekening. Natuurlijk ontvangen de winnaars hun prijs uit handen van een Fortuna-speler."

Voor jongens én meisjes!
Het kNVB Straatvoetbaltoernooi is bedoeld voor jongens én meisjes. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën: 11 t/m 12 jaar en 8 t/m 10 jaar. Je bent zelf vrij om te bepalen om een mix, jongens- of meisjesteam in te schrijven. Het toernooi vindt plaats op woensdag 1 mei op de sportcomplex van VV Sittard aan de Bradleystraat 21 in Sittard. Het toernooi start om 10.00 uur en zal afhankelijk van het aantal deelnemende teams uiterlijk 14.00 uur afgelopen zijn.

Schrijf je snel in met je team
Wordt jouw team het beste straatvoetbalteam van Sittard-Geleen? Geef je dan snel op en ga met je vrienden of vriendinnen de uitdaging aan. 
Schrijf jouw team in via www.ikinactie.nl (let op! vol=vol). Op de website vind je ook meer informatie en alle spelregels.

Houd er rekening mee dat je bij de inschrijving de geboortedatum van alle spelers én een begeleider in moet vullen. Bij elk team dient een begeleider aanwezig te zijn die minimaal 18 jaar oud is. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en meer informatie per e-mail. Let op: deelname aan het KNVB Straatvoetbal kost €3,00 per persoon. Dit bedrag dient contant betaald te worden bij de activiteit zelf.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. Fortuna Sittard 6 3
17. FC Emmen 6 3
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X