15MAR2019  DLM NIEUWE HOOFDSPONSOR FORTUNA SITTARD

Dé Lease Maatschappij (DLM) zal tot het einde van het seizoen de nieuwe hoofdsponsor van Fortuna Sittard zijn. DLM is al jaren een zeer gewaardeerd partner van de club en breidt nu het sponsorschap uit. De club is ontzettend trots op het vertrouwen van DLM en kijkt uit naar een succesvol einde van het seizoen.

Door een samenloop van omstandigheden ontstond de kans voor Dé Lease Maatschappij om toe te treden tot het hoogste sponsorsegment van de club. Na enkele zeer constructieve gesprekken werd besloten om de succesvolle samenwerking uit te breiden en hoofdsponsor te worden van Fortuna Sittard.

Algemeen directeur Ivo Pfennings is verheugd met het nieuws: "DLM is een zeer bekend en gewaardeerd partner van de club. Ik vind het dan ook prachtig om te zien dat zij het restant van het seizoen afmaken als hoofdsponsor van Fortuna Sittard. Daarnaast toont deze beslissing aan dat een bestaande partij tevreden is met de ontwikkelingen binnen de club".

Ook DLM is trots op de uitbreiding van het partnerschap: Jan van Beelen, manager sales en partner bij DLM deelt het enthousiasme van Ivo Pfennings: "Sinds 2013 zijn wij als sponsor betrokken bij Fortuna Sittard. Onze gemeenschappelijke deler: met een no-nonsense mentaliteit meespelen op het hoogste niveau, is daarbij een verbindende factor. Wij zijn zeer blij met het hoofdsponsorschap en kijken uit naar mooi- en succesvol voorjaar voor Fortuna Sittard"

Tot slot wil Fortuna Sittard Sparr Finance bedanken voor het prachtige jaar waarin de Zuid-Hollandse onderneming hoofdsponsor was van de club. Samen met Sparr Finance ontwikkelde de club zich op alle vlakken en promoveerde het na 16 jaar weer naar de Eredivisie. Fortuna wenst Sparr Finance veel succes toe in de toekomst.

Samen met DLM gaat de club er alles aan doen om deze mooie periode een passend vervolg te geven.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 9 12
12. FC Groningen 9 10
13. VVV-Venlo 9 9
14. PEC Zwolle 9 7
15. FC Emmen 9 7
16. ADO Den Haag 9 6
17. Fortuna Sittard 9 6
18. RKC Waalwijk 9 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS