08APR2019  DIANESSY HELPT JONG FORTUNA SITTARD AAN DRIE PUNTEN

Jong Fortuna Sittard reisde maandagmiddag af naar Den Haag voor de zesde wedstrijd in de kampioenspoule van de reservecompetitie. Tegenstander was Jong ADO Den Haag. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Djibril Dianessy.

Eerste helft
De jonge Fortunezen begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Tjdens de eerste vijfendertig minuten waren zij heer en meester op het veld. Het leverde de geel-groenen twee dikke kansen op van respectievelijk Amadou Ciss en Djibril Dianessy. Dimitrios Ioannidis raakte met zijn schot de deklat. De laatste tien minuten lieten de Sittardenaren de teugels wat vieren. Dat gaf Jong ADO de kans om wat beter in het spel te komen. Tot gevaar leidde dat echter niet.

Tweede helft
In de tweede helft waren de ploegen wat meer aan elkaar gewaagd. In de zestigste minuut was het Dobos die een dieptepass verzond richting Dianessy. De Fransman geloofde in de pass en nam op prachtige wijze de bal aan met de hak. Dianessy rondde daarna koelbloedig af: 0-1. Na het doelpunt waren en over een weer nog kansen, doch geen van beide teams kwam nog tot scoren. Al met al een verdiende overwinning voor de Sittardse equipe. 

Op maandag 15 april wacht de volgende tegenstander. Dan zakt Jong FC Twente af naar het Zuiden voor een wedstrijd tegen Jong Fortuna Sittard.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X