01FEB2018  DAG VAN HET VERGETEN KIND

In samenwerking met de stichting "Het Vergeten Kind" heeft Fortuna Sittard woensdag 31 januari 2018 een voetbalclinic georganiseerd voor kwetsbare kinderen in Nederland. Ondanks het slechte weer hebben de kinderen een onvergetelijke dag gehad.

De bedoeling van het evenement is om kinderen een dag vol plezier te geven waarbij zij centraal staan en hun problemen even kunnen vergeten. Samen met de selectiespelers Bo Breukers, Raghmani Carli en Mo Kourouma werd er lekker gevoetbald op de velden van Sanderbout. Na afloop van de clinic kregen de kinderen een rondleiding door het stadion en hebben ze kunnen genieten van een heerlijke maaltijd die gesponsord werd door de McDonald's.

Joep Verboeket, directeur van "Het Vergeten Kind" zegt over de clinics: “Door te sporten, vergeten ze hun zorgen en komt er positieve energie vrij. Ze maken contact met andere kinderen en ontwikkelen spelenderwijs hun sociale vaardigheden. Ze leren respect te hebben voor elkaar door in een team samen te werken. Daarnaast is de persoonlijke aandacht die ze van de profvoetballers krijgen en het mogen sporten bij een topclub een ongelofelijke ervaring die ze hun hele leven lang bij zal blijven.”

Via deze weg willen wij de stiching "Het Vergeten Kind" bedanken voor de hulp bij de organisatie van deze geslaagde dag. Daarnaast willen wij alle aanwezige vrijwilligers bedanken voor de bijdrage aan deze onvergetelijke dag.

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS