02AUG2018  BRAND BIER EN FORTUNA SITTARD HERENIGD

Na een korte onderbreking is Brand Bier weer terug bij Fortuna Sittard. De komende vijf jaar stroomt het gerstenat uit Wijlre door de tapkranen in het stadion. En daar zijn beide partijen ongelofelijk blij mee. Met Brand Bier heeft Fortuna Sittard een nieuwe Official Partner.

Brand-directeur Freek Laeven toonde zich bij het klinken van het eerst glas bier een tevreden man. “Het voelt heel goed om terug te zijn”, vertelt hij. “Net als Fortuna kunnen ook wij als Brand zeggen: ‘Veer zeen trök!’ En dat zullen we in onze communicatie zeker onder de aandacht brengen. We hebben initieel voor vijf jaar getekend, maar als het aan ons had gelegen hadden we er meteen een 0 aan vastgeplakt. Inderdaad, het vertrouwen in Fortuna is groot”, zegt Laeven, zelf woonachtig in Sittard. “Brand is goed vertegenwoordigd in de Westelijke Mijnstreek en onze relatie met de lokale horeca en de evenementen is bijzonder goed. Daar hoort natuurlijk ook Fortuna bij. Ik ben er greutsj op dat Fortuna weer Brand Bier drinkt. We wensen de club en alle fans ontzettend veel succes in de Eredivisie.”

Bestuurslid Ron Quaedvlieg genoot zichtbaar van zijn ijskoude pilsje. “Brand Bier staat voor kwaliteit, dat merk je in alles. Niet alleen door de smaak van het bier, maar ook in de kennis en professionaliteit die in de totstandkoming van de overeenkomst aan de dag is gelegd. We willen de hospitality in de business ruimte op niveau houden en door de deal met Brand hoeven we ons op het gebied van bier in ieder geval geen enkele zorgen te maken. Ik wil nog niet te veel verklappen, maar in onze sponsorruimte zal Brand zeker zichtbaar zijn.”

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
  • 📆 Zaterdag 23 februari staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma thuis tegen SC Heerenveen. 💪 De j…
    18-feb-2019
  • EINDSTAND | Jong Fortuna Sittard gaat met 6-0 onderuit tegen een sterk FC Emmen. De wedstrijd werd uitgespeeld met…
    18-feb-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS