02AUG2018  BRAND BIER EN FORTUNA SITTARD HERENIGD

Na een korte onderbreking is Brand Bier weer terug bij Fortuna Sittard. De komende vijf jaar stroomt het gerstenat uit Wijlre door de tapkranen in het stadion. En daar zijn beide partijen ongelofelijk blij mee. Met Brand Bier heeft Fortuna Sittard een nieuwe Official Partner.

Brand-directeur Freek Laeven toonde zich bij het klinken van het eerst glas bier een tevreden man. “Het voelt heel goed om terug te zijn”, vertelt hij. “Net als Fortuna kunnen ook wij als Brand zeggen: ‘Veer zeen trök!’ En dat zullen we in onze communicatie zeker onder de aandacht brengen. We hebben initieel voor vijf jaar getekend, maar als het aan ons had gelegen hadden we er meteen een 0 aan vastgeplakt. Inderdaad, het vertrouwen in Fortuna is groot”, zegt Laeven, zelf woonachtig in Sittard. “Brand is goed vertegenwoordigd in de Westelijke Mijnstreek en onze relatie met de lokale horeca en de evenementen is bijzonder goed. Daar hoort natuurlijk ook Fortuna bij. Ik ben er greutsj op dat Fortuna weer Brand Bier drinkt. We wensen de club en alle fans ontzettend veel succes in de Eredivisie.”

Bestuurslid Ron Quaedvlieg genoot zichtbaar van zijn ijskoude pilsje. “Brand Bier staat voor kwaliteit, dat merk je in alles. Niet alleen door de smaak van het bier, maar ook in de kennis en professionaliteit die in de totstandkoming van de overeenkomst aan de dag is gelegd. We willen de hospitality in de business ruimte op niveau houden en door de deal met Brand hoeven we ons op het gebied van bier in ieder geval geen enkele zorgen te maken. Ik wil nog niet te veel verklappen, maar in onze sponsorruimte zal Brand zeker zichtbaar zijn.”

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS