02AUG2018  BRAND BIER EN FORTUNA SITTARD HERENIGD

Na een korte onderbreking is Brand Bier weer terug bij Fortuna Sittard. De komende vijf jaar stroomt het gerstenat uit Wijlre door de tapkranen in het stadion. En daar zijn beide partijen ongelofelijk blij mee. Met Brand Bier heeft Fortuna Sittard een nieuwe Official Partner.

Brand-directeur Freek Laeven toonde zich bij het klinken van het eerst glas bier een tevreden man. “Het voelt heel goed om terug te zijn”, vertelt hij. “Net als Fortuna kunnen ook wij als Brand zeggen: ‘Veer zeen trök!’ En dat zullen we in onze communicatie zeker onder de aandacht brengen. We hebben initieel voor vijf jaar getekend, maar als het aan ons had gelegen hadden we er meteen een 0 aan vastgeplakt. Inderdaad, het vertrouwen in Fortuna is groot”, zegt Laeven, zelf woonachtig in Sittard. “Brand is goed vertegenwoordigd in de Westelijke Mijnstreek en onze relatie met de lokale horeca en de evenementen is bijzonder goed. Daar hoort natuurlijk ook Fortuna bij. Ik ben er greutsj op dat Fortuna weer Brand Bier drinkt. We wensen de club en alle fans ontzettend veel succes in de Eredivisie.”

Bestuurslid Ron Quaedvlieg genoot zichtbaar van zijn ijskoude pilsje. “Brand Bier staat voor kwaliteit, dat merk je in alles. Niet alleen door de smaak van het bier, maar ook in de kennis en professionaliteit die in de totstandkoming van de overeenkomst aan de dag is gelegd. We willen de hospitality in de business ruimte op niveau houden en door de deal met Brand hoeven we ons op het gebied van bier in ieder geval geen enkele zorgen te maken. Ik wil nog niet te veel verklappen, maar in onze sponsorruimte zal Brand zeker zichtbaar zijn.”

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
VR 01
03
AZ - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 16 20
9. VVV-Venlo 16 20
10. Fortuna Sittard 16 19
11. ADO Den Haag 16 19
12. FC Emmen 16 17
13. Willem II 16 16
14. Excelsior 16 16
15. PEC Zwolle 16 15
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS