02AUG2018  BRAND BIER EN FORTUNA SITTARD HERENIGD

Na een korte onderbreking is Brand Bier weer terug bij Fortuna Sittard. De komende vijf jaar stroomt het gerstenat uit Wijlre door de tapkranen in het stadion. En daar zijn beide partijen ongelofelijk blij mee. Met Brand Bier heeft Fortuna Sittard een nieuwe Official Partner.

Brand-directeur Freek Laeven toonde zich bij het klinken van het eerst glas bier een tevreden man. “Het voelt heel goed om terug te zijn”, vertelt hij. “Net als Fortuna kunnen ook wij als Brand zeggen: ‘Veer zeen trök!’ En dat zullen we in onze communicatie zeker onder de aandacht brengen. We hebben initieel voor vijf jaar getekend, maar als het aan ons had gelegen hadden we er meteen een 0 aan vastgeplakt. Inderdaad, het vertrouwen in Fortuna is groot”, zegt Laeven, zelf woonachtig in Sittard. “Brand is goed vertegenwoordigd in de Westelijke Mijnstreek en onze relatie met de lokale horeca en de evenementen is bijzonder goed. Daar hoort natuurlijk ook Fortuna bij. Ik ben er greutsj op dat Fortuna weer Brand Bier drinkt. We wensen de club en alle fans ontzettend veel succes in de Eredivisie.”

Bestuurslid Ron Quaedvlieg genoot zichtbaar van zijn ijskoude pilsje. “Brand Bier staat voor kwaliteit, dat merk je in alles. Niet alleen door de smaak van het bier, maar ook in de kennis en professionaliteit die in de totstandkoming van de overeenkomst aan de dag is gelegd. We willen de hospitality in de business ruimte op niveau houden en door de deal met Brand hoeven we ons op het gebied van bier in ieder geval geen enkele zorgen te maken. Ik wil nog niet te veel verklappen, maar in onze sponsorruimte zal Brand zeker zichtbaar zijn.”

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
  • 👔 Vacature bij de Fortuna Sittard Academy: ▪️ Trainer/coach profplan (O17) Lees de volledige vacature hieronder!…
    15-Jun-2019
  • 📆 Het conceptprogramma is bekend: ▪️ 4-8: AZ (Uit) ▪️ 11-8: Heracles Almelo (Thuis) Bekijk het schema hier! 👇🏼…
    14-Jun-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. sc Heerenveen 34 41
12. VVV-Venlo 34 41
13. PEC Zwolle 34 39
14. FC Emmen 34 38
15. Fortuna Sittard 34 34
16. Excelsior 34 33
17. De Graafschap 34 29
18. NAC Breda 34 23
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X