03FEB2019  BIED MEE OP WEDSTRIJDGEDRAGEN JUBILEUMSHIRTS!

Om ons 50-jarig jubileum te vieren ontwierp street artist DOES twee unieke jubileumshirts: een thuis- en een uitvariant. Tegen PSV spelen onze mannen in het bijzondere jubileum uitshirt. Wil jij dit unieke stukje Limburgse historie aan jouw muur hebben? Dat kan! De shirts worden namelijk online geveild. Bied mee op MatchWornShirt.com en steun daarmee de Fortuna Sittard Academy.

Bieden vanaf de aftrap
Alle shirts van de Fortuna-spelers die in het Philips Stadion op het veld stonden worden geveild. Niet alleen van de basisspelers, maar ook van de invallers. De veiling opent zodra er is afgetrapt in Eindhoven en sluit exact 4 dagen later op donderdag 7 februari om 14:30. Wil jij eigenaar worden van zo'n uniek wedstrijdgedragen jubileum uitshirt? Meebieden kan online via MatchWornShirt.com. Dat kan uiteraard ook vanaf je mobiele telefoon.

Steun de Fortuna Academy!
De opbrengst van de veiling gaat naar de Fortuna Sittard Academy. De levensader van onze club. Hier spelen de selectiespelers van de toekomst. Met jouw bijdrage steun je de club in het opleiden van nieuwe talenten én wordt je de trotse bezitter van een uniek wedstrijdgedragen jubileumshirt.  

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Nadat jouw betaling binnen is, wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard of PayPal.

Meer weten? Ga naar www.matchwornshirt.com.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
         
         
         
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
7. FC Utrecht 0 0
8. Feyenoord 0 0
9. Fortuna Sittard 0 0
10. Heracles Almelo 0 0
11. PEC Zwolle 0 0
12. PSV 0 0
13. RKC Waalwijk 0 0
14. sc Heerenveen 0 0
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER VOLGEND SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X