03FEB2019  BIED MEE OP WEDSTRIJDGEDRAGEN JUBILEUMSHIRTS!

Om ons 50-jarig jubileum te vieren ontwierp street artist DOES twee unieke jubileumshirts: een thuis- en een uitvariant. Tegen PSV spelen onze mannen in het bijzondere jubileum uitshirt. Wil jij dit unieke stukje Limburgse historie aan jouw muur hebben? Dat kan! De shirts worden namelijk online geveild. Bied mee op MatchWornShirt.com en steun daarmee de Fortuna Sittard Academy.

Bieden vanaf de aftrap
Alle shirts van de Fortuna-spelers die in het Philips Stadion op het veld stonden worden geveild. Niet alleen van de basisspelers, maar ook van de invallers. De veiling opent zodra er is afgetrapt in Eindhoven en sluit exact 4 dagen later op donderdag 7 februari om 14:30. Wil jij eigenaar worden van zo'n uniek wedstrijdgedragen jubileum uitshirt? Meebieden kan online via MatchWornShirt.com. Dat kan uiteraard ook vanaf je mobiele telefoon.

Steun de Fortuna Academy!
De opbrengst van de veiling gaat naar de Fortuna Sittard Academy. De levensader van onze club. Hier spelen de selectiespelers van de toekomst. Met jouw bijdrage steun je de club in het opleiden van nieuwe talenten én wordt je de trotse bezitter van een uniek wedstrijdgedragen jubileumshirt.  

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Nadat jouw betaling binnen is, wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard of PayPal.

Meer weten? Ga naar www.matchwornshirt.com.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 28
04
Fortuna Sittard - Feyenoord
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS