03FEB2019  BIED MEE OP WEDSTRIJDGEDRAGEN JUBILEUMSHIRTS!

Om ons 50-jarig jubileum te vieren ontwierp street artist DOES twee unieke jubileumshirts: een thuis- en een uitvariant. Tegen PSV spelen onze mannen in het bijzondere jubileum uitshirt. Wil jij dit unieke stukje Limburgse historie aan jouw muur hebben? Dat kan! De shirts worden namelijk online geveild. Bied mee op MatchWornShirt.com en steun daarmee de Fortuna Sittard Academy.

Bieden vanaf de aftrap
Alle shirts van de Fortuna-spelers die in het Philips Stadion op het veld stonden worden geveild. Niet alleen van de basisspelers, maar ook van de invallers. De veiling opent zodra er is afgetrapt in Eindhoven en sluit exact 4 dagen later op donderdag 7 februari om 14:30. Wil jij eigenaar worden van zo'n uniek wedstrijdgedragen jubileum uitshirt? Meebieden kan online via MatchWornShirt.com. Dat kan uiteraard ook vanaf je mobiele telefoon.

Steun de Fortuna Academy!
De opbrengst van de veiling gaat naar de Fortuna Sittard Academy. De levensader van onze club. Hier spelen de selectiespelers van de toekomst. Met jouw bijdrage steun je de club in het opleiden van nieuwe talenten én wordt je de trotse bezitter van een uniek wedstrijdgedragen jubileumshirt.  

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Nadat jouw betaling binnen is, wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard of PayPal.

Meer weten? Ga naar www.matchwornshirt.com.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS