29SEP2018  BIED MEE: EEN GEDRAGEN EN GESIGNEERD JUBILEUM WEDSTRIJDSHIRT!

In verband met het 50-jarig bestaan van de club speelt Fortuna Sittard tegen Ajax in unieke jubileumshirts. Tijdens deze wedstrijd krijg jij als fan de kans om live mee te bieden op het ultieme fan-item: een gedragen - ongewassen - en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw held. Haal een stukje Limburgse geschiedenis in huis of geef een uniek en origineel cadeau!

Steun de Fortuna Sittard Academy
Fortuna Sittard ziet het eerste elftal als het vlaggenschip en de Fortuna Sittard Academy als levensader. In het verleden bracht onze jeugdopleiding grote namen voort als Fernando Ricksen, Mark van Bommel, Kevin Hofland, Danny Hoesen, Bryan Linssen en Perr Schuurs. Later maakten zij furore bij (inter)nationale topclubs en het Nederlands elftal. Ook in de huidige selectie vinden we diverse spelers uit eigen jeugd. De volledige veilingopbrengst zal ten goede komen aan de Fortuna Sittard Academy. Zo kunnen we in de toekomst blijven genieten van talenten uit onze eigen opleiding.

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap (20:45 uur) en sluit exact 4 dagen later. Meebieden kan via www.matchwornshirt.com - ook vanaf je mobiele telefoon. Je kan dus tijdens de wedstrijd al meebieden.

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op woensdagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meer weten? Ga naar www.matchwornshirt.com.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. Fortuna Sittard 6 3
17. FC Emmen 6 3
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X