29SEP2018  BIED MEE: EEN GEDRAGEN EN GESIGNEERD JUBILEUM WEDSTRIJDSHIRT!

In verband met het 50-jarig bestaan van de club speelt Fortuna Sittard tegen Ajax in unieke jubileumshirts. Tijdens deze wedstrijd krijg jij als fan de kans om live mee te bieden op het ultieme fan-item: een gedragen - ongewassen - en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw held. Haal een stukje Limburgse geschiedenis in huis of geef een uniek en origineel cadeau!

Steun de Fortuna Sittard Academy
Fortuna Sittard ziet het eerste elftal als het vlaggenschip en de Fortuna Sittard Academy als levensader. In het verleden bracht onze jeugdopleiding grote namen voort als Fernando Ricksen, Mark van Bommel, Kevin Hofland, Danny Hoesen, Bryan Linssen en Perr Schuurs. Later maakten zij furore bij (inter)nationale topclubs en het Nederlands elftal. Ook in de huidige selectie vinden we diverse spelers uit eigen jeugd. De volledige veilingopbrengst zal ten goede komen aan de Fortuna Sittard Academy. Zo kunnen we in de toekomst blijven genieten van talenten uit onze eigen opleiding.

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap (20:45 uur) en sluit exact 4 dagen later. Meebieden kan via www.matchwornshirt.com - ook vanaf je mobiele telefoon. Je kan dus tijdens de wedstrijd al meebieden.

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op woensdagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meer weten? Ga naar www.matchwornshirt.com.

@FORTUNASITTARD
  • ‘Fortuna Sittard bijna veilig na zege op NAC Breda.’ Nog eens nagenieten? Het wedstrijdverslag is nu te lezen! 👇🏼…
    21-apr-2019
  • 📽 De man van beide treffers, Mark Diemers, nam na afloop plaats voor de camera. Bekijk het hele interview nu ➡️…
    21-apr-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 31 37
12. ADO Den Haag 30 36
13. PEC Zwolle 31 35
14. Fortuna Sittard 31 34
15. FC Emmen 31 32
16. Excelsior 31 27
17. De Graafschap 31 26
18. NAC Breda 31 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS