17AUG2018  BELANGRIJKE INFORMATIE FORTUNA SITTARD – PSV

Zaterdag speelt Fortuna Sittard na 16 jaar eindelijk weer een thuiswedstrijd in de Eredivisie. Dit brengt een aantal veranderingen met zich mee die wij in dit bericht voor jullie hebben samengevat. Wij adviseren om dit goed door te lezen, zodat jullie morgen niet voor verrassingen komen te staan.

Toegangscontrole
Met ingang van dit seizoen beschikt Fortuna over een nieuwe toegangscontrolesysteem. Bij iedere ingang staan er tourniquets die zowel digicards (seizoenkaarten) als QR-codes (e-tickets) kunnen scannen. Indien u het ticket via uw telefoon wilt laten scannen, dient u het scherm op volledige helderheid te zetten en de barcode indien mogelijk in te zoomen. Fortuna heeft gekozen voor middelhoge draaikruizen, teneinde een klantvriendelijk stadion te waarborgen. Primair zorgen de tourniquets ervoor dat bezoekers niet meer binnen kunnen komen met gekopieerde e-tickets en tevens wordt de doorstroming bevorderd.

Iedere tribune is gekoppeld aan een bepaalde ingang, waardoor de drukte evenredig wordt verspreid over alle ingangen. Het is dus van belang dat u zich meldt bij de juiste entree, anders zal de toegangscontrole de kaart weigeren (zie hiervoor het onderstaande overzicht).Waar kunt u parkeren of uw fiets stallen?
Met de finish van de zesde etappe van de BinckBank Tour én de eerste thuiswedstrijd van Fortuna tegen landskampioen PSV, belooft het aanstaande zaterdag erg druk te worden op en rondom ‘bedrijvenstad Fortuna’. Door de voorziene drukte zijn er verkeersmaatregelen genomen op en rondom Sportzone Limburg/Bedrijvenstad Fortuna. Tevens geldt in dit gebeid 24/7 een algeheel parkeerverbod; het is niet toegestaan om voertuigen langs de weg te parkeren. Overtreders riskeren een boete.

Fortuna Sittard is verheugd en dankbaar om te mogen melden dat diverse omliggende bedrijven hun parkeerterrein ter beschikking hebben gesteld voor bezoekers van Fortuna. Hierdoor kan Fortuna op wedstrijddagen extra beschikken over de volgende parkeerterreinen:

  • P6 (Sabic) te bereiken via de Europaboulevard en de Helsinkistraat
  • P7 (Media Groep Limburg) te bereiken via de Poststraat en de Mercator
  • P8 (DSM) gelegen aan de Poststraat

Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden. Voor ieders veiligheid is het van belang dat u de aanwijzingen van de verkeersregelaars opvolgt. 

De parkeerplaatsen P2 en P4 en P5, naast het Tom Dumoulin Bike Park zijn door de aanwezigheid van de BinckBank Tour aanstaande zaterdag niet beschikbaar. Buiten dat gebied geldt hetzelfde tarief van €3,-.  Zowel uitlener van het parkeerterrein als Fortuna zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal of dergelijken aan uw voertuig. De parkeergarage is toegankelijk via de Lissabonlaan, zolang er plekken beschikbaar zijn. Sponsoren kunnen op vertoon van hun parkeerticket een uitrijkaartje krijgen bij het uitgiftepunt in de parkeergarage.  

Overigens wordt aangeraden zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. Bij het stadion worden op de Milaanstraat en op de Lissabonlaan, ter hoogte van de Barcelonastraat, fietsenrekken geplaatst. Het betreft geen bewaakte fietsenstalling, dus stallen is geheel op eigen risico. Fortuna is in geen geval aansprakelijk voor schade, diefstal of dergelijken.

Beleid ten aanzien van ongewenst gedrag
Alle bezoekers dienen een onvergetelijk seizoen te ervaren en daarbij is een veilig gevoel van groot belang. Daarom gaat Fortuna streng doch rechtvaardig optreden tegen ongewenst gedrag. Zwaardere overtredingen, zoals o.a. vermeld in de standaardvoorwaarden van de KNVB en huisregels van de club, zullen meteen worden aangemeld bij de KNVB voor een landelijk stadionverbod. Een lichtere overtreding zal door de club op passende wijze worden bestraft. Bij het aantreffen van hard-en softdrugs, worden de drugs ingenomen en ter vernietiging overgedragen aan de politie. Tevens kan de politie overgaan tot aanhouding voor het in bezit hebben van drugs of het handelen in drugs. 

Verder is het niet toegestaan om met shirts, sjaals of andere uitingen van andere clubs dan Fortuna Sittard op de thuistribune te zitten. Indien een bezoeker dit wel heeft, dan kan de toegang tot het stadion geweigerd worden. Bovenal wensen wij alle bezoekers een spannende maar vooral plezierige wedstrijd toe!

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 31
08
sc Heerenveen - Fortuna Sittard
SUN 15
09
Fortuna Sittard - FC Twente
SAT 21
09
Vitesse - Fortuna Sittard
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
11. Feyenoord 3 3
12. VVV-Venlo 3 3
13. FC Emmen 3 3
14. RKC Waalwijk 3 1
15. Fortuna Sittard 3 1
16. Heracles Almelo 3 1
17. ADO Den Haag 3 0
18. PEC Zwolle 3 0
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X