27FEB2018  BELANGRIJKE INFORMATIE FORTUNA SITTARD - MVV MAASTRICHT

Aanstaande vrijdag staat dé Limburgse derby Fortuna Sittard - MVV op het programma. Om de doorstroming van het verkeer in goede banen te leiden, is er een verkeersplan opgesteld. Tevens zullen er extra veiligheidsmaatregelen zijn, waar wij u graag op willen attenderen. 

Wat betreft het verkeersplan: op het moment dat het vastloopt op de Lissabonlaan wordt de Bergerweg afgesloten en wordt het verkeer met de hulp van verkeersregelaars omgeleid via Sabic. Voor mensen die vanuit het centrum van Sittard komen, is het raadzaam om meteen de route via Sabic te kiezen. Aan de hand van omleidingsborden zal deze route duidelijk worden gemaakt.

Verder willen wij u allen verzoeken om op tijd naar het stadion te komen. Er zal namelijk streng worden gefouilleerd en er zullen tourniquets (toegangspoorten) worden geplaatst ter bevordering van de veiligheid. Deze maatregelen kunnen extra tijd in beslag nemen, waardoor wij u adviseren om ruim van te voren naar het stadion te gaan. Verder zal de poort tussen Ricksen Side en Oost tijdens de wedstrijd gesloten blijven vanwege veiligheidsredenen. Ook zal er deze wedstrijden strikt worden gecontroleerd dat mensen op de stoel gaan zitten die op de kaart staat vermeld.

Tot slot een verzoek aan onze fantastische supporters om er een gezellige derby van te maken! #SamenNaoVeure

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZO 21
04
Fortuna Sittard - NAC Breda
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. ADO Den Haag 30 36
12. PEC Zwolle 30 35
13. VVV-Venlo 30 34
14. Fortuna Sittard 30 31
15. FC Emmen 30 29
16. De Graafschap 30 26
17. Excelsior 30 26
18. NAC Breda 30 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS