23OCT2019  ASTRO NIEUWE HOOFDSPONSOR FORTUNA SITTARD ESPORTS

Nadat vorige week het nieuwe Fortuna Sittard Esports team werd gepresenteerd, is er vandaag opnieuw mooi Esports nieuws te melden. Zo staat vanaf deze week het bedrijf Astro op het thuisshirt van onze Esporters als nieuwe hoofdsponsor van Fortuna Sittard Esports. Astro is gespecialiseerd in het aanbieden van professionele gaming apparatuur.

Nadat Fortuna Sittard vorig seizoen is gestart met het introduceren van Esports binnen de club, heeft de club met het aantrekken van Astro als hoofdsponsor een belangrijke stap gezet in de verdere professionalisering van de Esports tak binnen de club. Astro is gespecialiseerd in de verkoop van professionele gaming apparatuur. Het bedrijf biedt professionele headsets en mixamps aan om hiermee een unieke game beleving te realiseren.

"Het team traint en speelt vanaf nu exclusief met de Astro Gaming headsets. Aangezien de Astro Gaming producten uitblinken in comfort, duurzaamheid en geluidservaring, ben ik er van overtuigd dat het team optimaal kan presteren en zeer competitief zal zijn.” aldus Marc van den Helder (Marketing Manager Gaming Benelux bij Logitech).

"Wij zijn als club erg trots dat wij onze eerste hoofdsponsor voor Fortuna Sittard Esports kunnen presenteren. Dit bevestigt dat je middels Esports de club voor een breder segment bedrijven interessant kan maken. Samen met ECV Esports zullen wij er alles aan doen om het partnerschap met Astro tot een succes te maken" aldus Nick Verheijen (Marketing Manager Fortuna Sittard).

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS