17JAN2018  ANDRÉ VIDIGAL LANGER ONDER CONTRACT BIJ FORTUNA SITTARD

In juni 2017 streek André Vidigal op huurbasis neer in Sittard, met een optie tot koop. Die optie werd in december 2017 gelicht, waardoor hij de komende twee jaren in Sittard te bewonderen zou zijn. De talentvolle Portugees tekende vandaag echter een nieuw contract dat hem nog eens 2,5 jaar langer aan Fortuna Sittard bindt. Zijn nieuwe contract met een duur van 4,5 jaar loopt nu tot de zomer van 2022.

Voorzitter Isitan Gün is behoorlijk in zijn nopjes met het verlengde verblijf van Vidigal: “Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat André veel potentie heeft. Dat heeft hij dit seizoen al vele malen laten zien op het veld. Bij ons én in de vertegenwoordigende elftallen van Portugal. Wij geloven in zijn talent, in zijn potentieel en in zijn toekomst. Zijn nieuwe contract is het resultaat van het vertrouwen dat André en de club in elkaar hebben. Dat is toch prachtig?!

Vidigal over zijn nieuwe contract: “Ik zie mijn nieuwe contract als een blijk van waardering vanuit de club. Het bestuur en de trainers zien me blijkbaar als een belangrijk onderdeel van het team. Mijn nieuwe contract geeft me rust, waardoor ik me volledig kan focussen op het voetbal.  We doen het nu goed met het elftal en dat willen we blijven vasthouden. Voor de club én voor de fans. De periodetitel mag dan binnen zijn, de honger naar succes is zeker nog niet gestild.”


Noot voor leden van de pers: het is mogelijk om ná de training van donderdagmiddag vragen te stellen aan André Vidigal. Hiervoor is aanmelding bij de Afdeling Communicatie & Perszaken via communicatie@fortunasittard.nl verplicht (zie tevens ons persbeleid)

FOTO'S

@FORTUNASITTARD
  • ‘Fortuna Sittard bijna veilig na zege op NAC Breda.’ Nog eens nagenieten? Het wedstrijdverslag is nu te lezen! 👇🏼…
    21-apr-2019
  • 📽 De man van beide treffers, Mark Diemers, nam na afloop plaats voor de camera. Bekijk het hele interview nu ➡️…
    21-apr-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 31 37
12. ADO Den Haag 30 36
13. PEC Zwolle 31 35
14. Fortuna Sittard 31 34
15. FC Emmen 31 32
16. Excelsior 31 27
17. De Graafschap 31 26
18. NAC Breda 31 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS