10OCT2019  AFSCHEID SJRA PHILIPPEN

Afgelopen zondag werden niet alleen de drie punten tegen Feyenoord gevierd na afloop van de wedstrijd, maar werd er ook afscheid genomen van een ware clubman. Sjra Philippen legde aan het einde van het vorige seizoen zijn taak als teammanager neer, zondag vond zijn officiële afscheidsreceptie plaats.

Van 1979 tot dit seizoen – maar liefst 40 jaar! - vervulde Sjra Philippen verschillende functies binnen Fortuna Sittard. Hij maakte deel uit van het bestuur van de club, maar het allerliefst was hij de steun en toeverlaat voor zíjn jongens in zijn favoriete rol als teammanager. Sjra maakte in vier decennia bij de club vele hoogte- en dieptepunten mee. Op de promotie na seizoen 2017/2018 is hij nog altijd ‘apetrots’, zo liet hij in mei 2018 optekenen in een interview met FoxSports. Het was ‘de kroon op het werk’ van de staf. Voor Sjra is de promotie naar en de handhaving in de Eredivisie hét hoogtepunt in de recente geschiedenis van de club, en zoals hij altijd zegt: “je moet stoppen op je hoogtepunt”.

De receptie werd geopend door Algemeen Directeur Ivo Pfennings. Alle genodigden brachten een toost uit op Sjra, waarna er door verschillende mensen werd teruggeblikt op Sjra’s tijd bij Fortuna Sittard. Onder de sprekers waren Paul Boels (oud-voorzitter), Willy Boessen (oud-trainer), Kevin Hofland en Klaas Smit. Ook de huidige spelersgroep bedankte Sjra in de personen van Jorrit Smeets en Djibril Dianessy. Namens de Raad van Commissarissen dankten Wil Meijers en Marcel Tinnemans Sjra voor zijn inzet en overhandigden hem een ‘kampioensschaal’ met zijn naam.

Sjra bedankt voor alle mooie jaren en we hopen je nog lang bij wedstrijden van Fortuna te mogen zien!

FOTO'S

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
SAT 30
11
Fortuna Sittard - FC Groningen
SAT 07
12
PSV - Fortuna Sittard
SAT 14
12
Fortuna Sittard - RKC Waalwijk
SAT 21
12
Willem II - Fortuna Sittard
SAT 18
01
Fortuna Sittard - Vitesse
SAT 25
01
Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard
SUN 02
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
STAND EREDIVISIE
11. FC Twente 13 18
12. Sparta Rotterdam 13 16
13. FC Emmen 13 13
14. Fortuna Sittard 13 12
15. ADO Den Haag 13 10
16. PEC Zwolle 13 10
17. VVV-Venlo 13 9
18. RKC Waalwijk 13 4
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS