28SEP2018  WEDSTRIJDPARTNER: HBR PREFAB BETON BV

Aanstaande zaterdag staat de topper tegen Ajax op het programma. Om 20:45 uur trappen wij af tegen de Amsterdammers. Bij dit affiche is HBR Prefab Beton B.V. onze trotse wedstrijdpartner.

HBR Prefab Beton B.V. is producent van holle wanden en breedplaatvloeren. Maar ook andere prefab betonnen onderdelen zo als massieve wanden, prefab balkbodems, prefab nokken, kanaalplaatvloeren, combinatievloeren en ribcassettevloeren behoren tot de specialismen.

HBR Prefab Beton B.V. beschikt over een hecht team met een eigen engineering. Door haar eigen productie voor breedplaatvloeren en holle wanden zijn de lijnen kort en kunnen wij u snel van dienst zijn.

HBR Prefab Beton B.V. heeft alle kennis op het gebied van prefab beton in huis. Alles is ondergebracht in één bedrijf met ieder zijn eigen specialismen op het gebied van, engineering, planning, productie enz. Mede door de jarenlange ervaring in combinatie met haar specialisten kunnen zij u in een vroeg stadium voorzien van een gedegen advies. Zij verzorgen samen met haar opdrachtgevers vanaf opdracht tot en met de levering de gehele planning. Zij begeleiden voor u het teken- en engineeringtraject. Na uw definitieve goedkeuring op de engineering wordt door de planning de productie en de logistiek aangestuurd.

Tevens kunnen zij ook de complete montage van de holle wanden en breedplaatvloeren voor u verzorgen, door het eigen montageteam. Zowel bij leveringen als ook bij montage werken hanteren zij het motto, korte lijnen en weinig afstemmingsverliezen resulteren in het betere resultaat (HBR).

HBR levert en monteert de breedplaatvloeren, holle wanden en overige prefab in geheel Nederland en België. Alle prefab beton producten worden tevens onder KOMO-attest met productcertificaat geleverd.

@FORTUNASITTARD
  • 📆 Zaterdag 23 februari staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma thuis tegen SC Heerenveen. 💪 De j…
    18-feb-2019
  • EINDSTAND | Jong Fortuna Sittard gaat met 6-0 onderuit tegen een sterk FC Emmen. De wedstrijd werd uitgespeeld met…
    18-feb-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
ZO 03
03
AZ - Fortuna Sittard
ZO 10
03
Ajax - Fortuna Sittard
VR 15
03
Fortuna Sittard - FC Emmen
ZA 30
03
Willem II - Fortuna Sittard
WO 03
04
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
ZO 07
04
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
ZA 13
04
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
STAND EREDIVISIE
9. FC Groningen 22 27
10. ADO Den Haag 22 27
11. Fortuna Sittard 22 26
12. Willem II 22 25
13. PEC Zwolle 22 25
14. Excelsior 22 25
15. sc Heerenveen 22 24
16. FC Emmen 22 24
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS