28SEP2018  WEDSTRIJDPARTNER: HBR PREFAB BETON BV

Aanstaande zaterdag staat de topper tegen Ajax op het programma. Om 20:45 uur trappen wij af tegen de Amsterdammers. Bij dit affiche is HBR Prefab Beton B.V. onze trotse wedstrijdpartner.

HBR Prefab Beton B.V. is producent van holle wanden en breedplaatvloeren. Maar ook andere prefab betonnen onderdelen zo als massieve wanden, prefab balkbodems, prefab nokken, kanaalplaatvloeren, combinatievloeren en ribcassettevloeren behoren tot de specialismen.

HBR Prefab Beton B.V. beschikt over een hecht team met een eigen engineering. Door haar eigen productie voor breedplaatvloeren en holle wanden zijn de lijnen kort en kunnen wij u snel van dienst zijn.

HBR Prefab Beton B.V. heeft alle kennis op het gebied van prefab beton in huis. Alles is ondergebracht in één bedrijf met ieder zijn eigen specialismen op het gebied van, engineering, planning, productie enz. Mede door de jarenlange ervaring in combinatie met haar specialisten kunnen zij u in een vroeg stadium voorzien van een gedegen advies. Zij verzorgen samen met haar opdrachtgevers vanaf opdracht tot en met de levering de gehele planning. Zij begeleiden voor u het teken- en engineeringtraject. Na uw definitieve goedkeuring op de engineering wordt door de planning de productie en de logistiek aangestuurd.

Tevens kunnen zij ook de complete montage van de holle wanden en breedplaatvloeren voor u verzorgen, door het eigen montageteam. Zowel bij leveringen als ook bij montage werken hanteren zij het motto, korte lijnen en weinig afstemmingsverliezen resulteren in het betere resultaat (HBR).

HBR levert en monteert de breedplaatvloeren, holle wanden en overige prefab in geheel Nederland en België. Alle prefab beton producten worden tevens onder KOMO-attest met productcertificaat geleverd.

@FORTUNASITTARD
  • @RuudS88 Welkom jonge Fortunees! 💛
    21-apr-2019
  • ‘Fortuna Sittard bijna veilig na zege op NAC Breda.’ Nog eens nagenieten? Het wedstrijdverslag is nu te lezen! 👇🏼…
    21-apr-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 31 37
12. ADO Den Haag 30 36
13. PEC Zwolle 31 35
14. Fortuna Sittard 31 34
15. FC Emmen 31 32
16. Excelsior 31 27
17. De Graafschap 31 26
18. NAC Breda 31 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS