28SEP2018  WEDSTRIJDPARTNER: HBR PREFAB BETON BV

Aanstaande zaterdag staat de topper tegen Ajax op het programma. Om 20:45 uur trappen wij af tegen de Amsterdammers. Bij dit affiche is HBR Prefab Beton B.V. onze trotse wedstrijdpartner.

HBR Prefab Beton B.V. is producent van holle wanden en breedplaatvloeren. Maar ook andere prefab betonnen onderdelen zo als massieve wanden, prefab balkbodems, prefab nokken, kanaalplaatvloeren, combinatievloeren en ribcassettevloeren behoren tot de specialismen.

HBR Prefab Beton B.V. beschikt over een hecht team met een eigen engineering. Door haar eigen productie voor breedplaatvloeren en holle wanden zijn de lijnen kort en kunnen wij u snel van dienst zijn.

HBR Prefab Beton B.V. heeft alle kennis op het gebied van prefab beton in huis. Alles is ondergebracht in één bedrijf met ieder zijn eigen specialismen op het gebied van, engineering, planning, productie enz. Mede door de jarenlange ervaring in combinatie met haar specialisten kunnen zij u in een vroeg stadium voorzien van een gedegen advies. Zij verzorgen samen met haar opdrachtgevers vanaf opdracht tot en met de levering de gehele planning. Zij begeleiden voor u het teken- en engineeringtraject. Na uw definitieve goedkeuring op de engineering wordt door de planning de productie en de logistiek aangestuurd.

Tevens kunnen zij ook de complete montage van de holle wanden en breedplaatvloeren voor u verzorgen, door het eigen montageteam. Zowel bij leveringen als ook bij montage werken hanteren zij het motto, korte lijnen en weinig afstemmingsverliezen resulteren in het betere resultaat (HBR).

HBR levert en monteert de breedplaatvloeren, holle wanden en overige prefab in geheel Nederland en België. Alle prefab beton producten worden tevens onder KOMO-attest met productcertificaat geleverd.

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
ZA 22
12
Fortuna Sittard - FC Groningen
ZO 20
01
De Graafschap - Fortuna Sittard
ZO 27
01
Fortuna Sittard - Vitesse
ZO 03
02
PSV - Fortuna Sittard
ZO 10
02
Fortuna Sittard - Excelsior
ZA 16
02
Heracles Almelo - Fortuna Sittard
ZA 23
02
Fortuna Sittard - sc Heerenveen
VR 01
03
AZ - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
8. sc Heerenveen 16 20
9. VVV-Venlo 16 20
10. Fortuna Sittard 16 19
11. ADO Den Haag 16 19
12. FC Emmen 16 17
13. Willem II 16 16
14. Excelsior 16 16
15. PEC Zwolle 16 15
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS