28SEP2018  WEDSTRIJDPARTNER: HBR PREFAB BETON BV

Aanstaande zaterdag staat de topper tegen Ajax op het programma. Om 20:45 uur trappen wij af tegen de Amsterdammers. Bij dit affiche is HBR Prefab Beton B.V. onze trotse wedstrijdpartner.

HBR Prefab Beton B.V. is producent van holle wanden en breedplaatvloeren. Maar ook andere prefab betonnen onderdelen zo als massieve wanden, prefab balkbodems, prefab nokken, kanaalplaatvloeren, combinatievloeren en ribcassettevloeren behoren tot de specialismen.

HBR Prefab Beton B.V. beschikt over een hecht team met een eigen engineering. Door haar eigen productie voor breedplaatvloeren en holle wanden zijn de lijnen kort en kunnen wij u snel van dienst zijn.

HBR Prefab Beton B.V. heeft alle kennis op het gebied van prefab beton in huis. Alles is ondergebracht in één bedrijf met ieder zijn eigen specialismen op het gebied van, engineering, planning, productie enz. Mede door de jarenlange ervaring in combinatie met haar specialisten kunnen zij u in een vroeg stadium voorzien van een gedegen advies. Zij verzorgen samen met haar opdrachtgevers vanaf opdracht tot en met de levering de gehele planning. Zij begeleiden voor u het teken- en engineeringtraject. Na uw definitieve goedkeuring op de engineering wordt door de planning de productie en de logistiek aangestuurd.

Tevens kunnen zij ook de complete montage van de holle wanden en breedplaatvloeren voor u verzorgen, door het eigen montageteam. Zowel bij leveringen als ook bij montage werken hanteren zij het motto, korte lijnen en weinig afstemmingsverliezen resulteren in het betere resultaat (HBR).

HBR levert en monteert de breedplaatvloeren, holle wanden en overige prefab in geheel Nederland en België. Alle prefab beton producten worden tevens onder KOMO-attest met productcertificaat geleverd.

AANMELDEN WHATSAPP

Wil jij exclusieve Fortuna Sittard content rechtstreeks via jouw telefoon ontvangen? Registreer je dan nu voor onze WhatsApp tool.

* ik ga ermee akkoord dat Fortuna Sittard marketing communicatie verstuurt via WhatsApp

@FORTUNASITTARD
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WED 25
09
Ajax - Fortuna Sittard
SAT 28
09
Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam
SUN 06
10
Fortuna Sittard - Feyenoord
SUN 20
10
FC Emmen - Fortuna Sittard
SAT 26
10
Fortuna Sittard - VVV-Venlo
SAT 02
11
FC Utrecht - Fortuna Sittard
SAT 09
11
Fortuna Sittard - ADO Den Haag
SAT 23
11
PEC Zwolle - Fortuna Sittard
STAND EREDIVISIE
11. Sparta Rotterdam 6 8
12. PEC Zwolle 6 7
13. sc Heerenveen 6 6
14. ADO Den Haag 6 6
15. FC Groningen 5 4
16. Fortuna Sittard 6 3
17. FC Emmen 6 3
18. RKC Waalwijk 6 1
STRATEGISCHE PARTNERS
DIAMOND BUSINESS PARTNERS
DIVISIEPARTNERS
BEN JIJ ER DIT SEIZOEN BIJ? Koop dan nu je seizoenkaart voor 2019-2020! KLIK HIER X