05MRT2018  BELANGRIJKE INFORMATIE FORTUNA SITTARD - MVV MAASTRICHT

Vanavond staat om 20.00 uur dé derby van het zuiden op het programma. Na de afgelasting van afgelopen vrijdag, wordt de wedstrijd Fortuna Sittard - MVV Maastricht vanavond gespeeld. Voor de derby zijn er een aantal belangrijke zaken die wij in dit bericht voor u hebben opgesomd.

Openingstijden
Vanavond zijn de kassa's vanaf 18.15 uur geopend en is het stadion om 18.30 uur geopend. Wij raden alle supporters aan om tijdig naar het stadion te vertrekken in verband met extra veiligheidscontroles en de verwachte drukte.

Veldkeuring
Het veld is afgelopen zondag gekeurd door de KNVB en het is goedgekeurd voor vanavond. De wedstrijd gaat dus definitief gespeeld worden en wij hopen dat onze supporters in groten getale aanwezig zijn om de jongens te ondersteunen.

Tickets
De tickets die supporters voor afgelopen vrijdag hebben aangeschaft, zijn allen geldig voor vanavond. Helaas is het niet mogelijk om uw geld terug te krijgen voor de aangeschafte tickets. Onze excuses voor het ongemak.

Verkeersplan
Op het moment dat het vastloopt op de Lissabonlaan, wordt de Bergerweg afgesloten en wordt het verkeer met de hulp van verkeersregelaars omgeleid via Sabic. Voor mensen die vanuit het centrum van Sittard komen, is het raadzaam om meteen de route via Sabic te kiezen. Aan de hand van omleidingsborden zal deze route duidelijk worden gemaakt.

Wij hopen dat we samen met jullie er een sportieve, gezellige en vooral een prachtige avond van kunnen maken! #SamenNaoVeure

@FORTUNASITTARD
  • ‘Fortuna Sittard bijna veilig na zege op NAC Breda.’ Nog eens nagenieten? Het wedstrijdverslag is nu te lezen! 👇🏼…
    21-apr-2019
  • 📽 De man van beide treffers, Mark Diemers, nam na afloop plaats voor de camera. Bekijk het hele interview nu ➡️…
    21-apr-2019
AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan voor de Fortuna Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste updates.

WEDSTRIJDEN
WO 24
04
FC Utrecht - Fortuna Sittard
ZO 12
05
FC Groningen - Fortuna Sittard
WO 15
05
Fortuna Sittard - Feyenoord
         
         
         
         
         
STAND EREDIVISIE
11. VVV-Venlo 31 37
12. ADO Den Haag 30 36
13. PEC Zwolle 31 35
14. Fortuna Sittard 31 34
15. FC Emmen 31 32
16. Excelsior 31 27
17. De Graafschap 31 26
18. NAC Breda 31 22
OFFICIAL PARTNERS
GOLD PARTNERS
DIVISIEPARTNERS