Nieuwe merchandise toegevoegd aan de webshop

In navolging van de persoonlijke merchandise is per direct ook het reguliere assortiment uitgebreid. In de webshop vind je nu ook paraplu’s, ballonnen met een boodschap en een hele bijzondere bal. De webshop kun je bereiken door hier te klikken. 

De paraplu’s zijn verkrijgbaar in het geel en groen. Uiteraard zijn deze voorzien van een Fortuna Sittard-logo. Zo kun je ook in deze donkere dagen de clubkleuren met trots dragen én blijf je droog. De paraplu’s zijn te verkrijgen voor 16,95 EUR per stuk.

Wil je iemand feliciteren of beterschap wensen? Dat kan vanaf nu in Fortuna Sittard-stijl. Met een van deze ballonnen zorg je gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht bij elke Fortunees. Er zijn drie verschillende ballonnen verkrijgbaar voor 4,95 EUR per stuk.

Een voetbal is een voetbal zou je zeggen. Toch niet! Al lijkt deze Fortuna Sittard-bal op een normale voetbal, er gebeurt iets bijzonders wanneer je met de flitser van je telefoon op de bal schijnt. Zo maak jij jouw skills-video’s extra bijzonder! Klik hier om te zien hoe dat eruit ziet. De bal kost 25,00 EUR.