Nieuwe FORTUNA SITTARD merchandise VERKRIJGBAAR

Het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels in volle gang en ook de fanshop is klaar voor een nieuw seizoen. Nadat in de afgelopen periode al verschillende items uit de nieuwe collectie werden toegevoegd aan het assortiment, zal er vanaf woensdag 23 september nog veel meer nieuwe merchandise beschikbaar zijn. 

De fanshop is elke woensdag geopend van 15:00 – 18:00 uur. Op wedstrijddagen wordt door de huidige maatregelen een kleine wijziging doorgevoerd, waardoor de fanshop enkel nog twee uur voorafgaand aan de wedstrijd de deuren opent. Na de wedstrijd zal de fanshop dus niet geopend zijn. Dit komt er op neer dat de fanshop deze week op onderstaande tijden is geopend:
– Woensdag 23 september van 15:00 tot 18:00 uur
– Zaterdag 26 september van 16:45 tot 18:45 uur

MARINE BLAUWE TRAININGSPAK

In lijn met het nieuwe uittenue is er vanaf woensdag ook het trainingspak te verkrijgen in de blauw/oranje kleuren. Het trainingspak bestaat uit een hooded jack met ritssluiting. Het jack heeft ook een capuchon, die in de maten S t/m 3XL verstelbaar is. De marine blauwe broek heeft bij de beenuiteinde een ritssluiting en een elastische boord voor optimale flexibiliteit.

Prijzen van het (complete) trainingspak:

  • Kindermaten 128 t/m 164: €80,- per stuk;
  • Volwassen maten S t/m 3XL: €90,- per stuk.

GRIJZE TRAININGSPAK

Naast het marine blauwe trainingspak zal ook het grijze trainingspak met zwarte broek het gehele seizoen nog verkrijgbaar zijn. Dit trainingspak kent exact dezelfde comfort als het marine blauwe trainingspak en is daarom ook qua prijs exact hetzelfde.

NIEUWE ARTIKELEN/TOEVOEGINGEN WEBSHOP

Naast bovengenoemde trainingspakken zijn ook de volgende producten toegevoegd aan het assortiment van de fanshop: Fortuna Sittard-col, nieuwe Fortuna Sittard sjaal, pin 2020/2021

Vanaf woensdag 23 september 18:00 uur zullen de nieuwe producten ook beschikbaar zijn in de webshop. Ook zullen de wedstrijdsokken en wedstrijdbroeken aan de webshop worden toegevoegd. Tot slot is het vanaf vandaag ook mogelijk om in de webshop jouw favoriete bedrukking direct mee te bestellen, hiermee maken wij het voor de supporters eenvoudiger om hun favoriete speler zo snel mogelijk op het shirt te bedrukken.