Fortuna Museum

Het Fortuna museum is een unieke plek waar de historie van ’s lands eerste profclub tot leven komt. Een plek van onschatbare waarde voor Fortuna Sittard, zijn fans en voor de echte voetballiefhebber. Laat je verrassen en beleef het prachtige en roemrijke verleden van Fortuna’54, Sittardia en Fortuna Sittard.

Wil je meer te weten komen over het Father’s Day Event, klik dan hier!

Openingstijden

Je vindt ons museum op de eerste verdieping van het Fortuna Sittard Stadion aan de Milaanstraat 120. Elke dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur kun je er terecht om op interactieve wijze ondergedompeld te worden in het verleden van Fortuna Sittard en zijn voorgangers.

Het Fortuna museum biedt plaats aan circa 50 bezoekers per rondleiding. Wie alles wil beleven en in zich op wil nemen moet rekenen op één uur tot anderhalf uur per rondleiding. Uiteraard bepaal je zelf je eigen tempo.

LET OP: Gesloten van 23 dec 2021 t/m 2 jan 2022

Maatwerk

Zoek je maatwerk voor een uitje of anderszins? Of wil je met een grote groep komen? Neem dan gerust contact met ons op via onze Facebook pagina of info@fortunamuseum.nl voor een pakket op maat.

ToeganGsprijzen

Het Fortuna Museum is gratis toegankelijk voor iedereen met een membership (seizoenkaart), voor leden van Fortuna SC en voor alle Business partners van Fortuna Sittard. Voor alle overige bezoekers geldt voor volwassenen het tarief van €2,50 en kinderen zijn te allen tijde gratis.

Social Media

Wij zijn ook te vinden op Social Media. Wil je op de hoogte blijven over het museum en interessante feiten lezen/bekijken over het verleden? Klik dan hier om ons te volgen op Facebook.