Update: Munten aanschaffen op wedstrijddagen mogelijk

In het afgelopen seizoen werd het betalen met een betaalkaart geïntroduceerd. Hierdoor verdwenen de munten als betaalmiddel uit het stadion. Om bezoekers met de huidige coronamaatregelen te kunnen blijven faciliteren zullen vanaf de oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo munten weer geherintroduceerd worden.  

Om de supporters te kunnen blijven voorzien zal er tijdens deze coronaperiode gewerkt worden met een concept van (mobiele) cateringspunten en een aangepast assortiment. In deze nieuwe vorm van catering draagt het betalen met munten bij aan de snelheid en het gemak. Wanneer de maatregelen het toelaten zal de betaalkaart weer in gebruik worden genomen. Tot die tijd is het uitsluitend mogelijk om met munten te betalen.

Het aanschaffen van munten kan vanaf 8 augustus tijdens Route ’68. Cateringpartner SECC biedt tijdens het evenement iedereen de mogelijkheid om munten aan te schaffen met een voordelig bonussysteem. Daarnaast is het mogelijk om de openstaande tegoeden op de betaalpas om te zetten in munten. Dit geldt ook voor sympathisanten. In het vervolg zal de receptie elke maandag en woensdag tussen 09:00 en 17:00 uur dienen als verkooppunt en op de vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur. 

Voor sponsoren is het mogelijk om deze munten te bestellen en hier een factuur van te ontvangen. Mocht u hiervan gebruik willen maken kunt u contact opnemen met commercie@fortunasittard.nl of uw accountmanager.

UPDATE (23-08-2020):

In tegenstelling tot eerdere berichten zal er op wedstrijddagen wel de gelegenheid zijn om munten aan te schaffen. Dit kan bij de medewerkers van SECC, welke in het stadion herkenbaar zullen zijn aan het witte shirt met SECC op de voorkant.

Het aanschaffen van munten is enkel mogelijk per pin. Er worden geen contanten geaccepteerd. De munten zijn te koop per vijf, met een minimale afname van vijf consumptiemunten. Het is op wedstrijddagen niet mogelijk om het tegoed op de betaalkaart om te laten zetten in munten.