Mickaël Tirpan uitgeroepen tot Speler van de Maand februari

De stemmen zijn geteld, de winnaar is bekend: Mickaël Tirpan is verkozen tot Speler van de Maand. De verdediger ontvangt een gepersonaliseerde FUT-card als tastbare herinnering. Daarmee is Tirpan, die eerder ook al poseerde met deze kaarten bij de start van de samenwerking met eigenfifakaart.nl, de eerste Fortunees die de Player of the Month-kaart ontvangt.

De Belgische mandekker mistte het duel tegen Heracles Almelo nog door een lichte blessure, maar ontpopte zich daarna tot een stabiele factor in de verdediging. In de wedstrijden tegen Sparta Rotterdam (1-2 winst), ADO Den Haag (2-0 winst) en FC Groningen (1-0 verlies) stond Tirpan zijn mannetje, zowel in verdedigend als in aanvallend opzicht. 

Om kans de te maken op de uitverkiezing diende de speler in minimaal 50% van de wedstrijden in de maand februari in actie te zijn gekomen. Vijftien spelers voldeden aan het criterium. Alle kanshebbers konden tevens rekenen op meerdere stemmen. De top 3 werd uiteindelijk gecompleteerd door Mats Seuntjens en Yanick van Osch.