Membershipverkoop on hold voorafgaand aan eerste duel

Fortuna Sittard stopt vanaf woensdag 11 augustus om 12:00 uur tijdelijk het verkoop van memberships. Dit om iedereen tijdig te kunnen voorzien van een toegangsbewijs voor de eerste thuiswedstrijd tegen FC Twente. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk zal een zelfde ‘rustperiode’ worden ingelast.

Inmiddels is bekend dat we 2/3 van de capaciteit mogen vullen tijdens de eerste thuiswedstrijden. Dit betekent dat Fortuna Sittard op de reguliere vakken ruim 5.400 supporters mag verwelkomen. De verkoop van het Fortuna Membership loopt uiteindelijk tot 5 september, waar ze op de Fandag -indien deze doorgang kan vinden- voor het laatst kunnen worden aangeschaft.

Wil jij van de partij zijn tegen FC Twente? Schaf dan vandaag nog jouw membership aan! Wij zullen op korte termijn meer informatie naar buiten brengen over het bezoeken van de seizoensopener. 

Kaarten inmiddels verstuurd

Nagenoeg alle DigiCards en membercards zijn woensdag verstuurd en zullen in de komende dagen op de deurmat vallen. Indien gewenst is het ook mogelijk om jouw membership terug te vinden in de Fortuna Sittard App.