MEMBER DEALS

In onderstaand overzicht zijn alle kortingen te vinden die Fortuna Members ontvangen. De membercard deals zijn te verkrijgen door bij aanschaf de membercard te laten zien en de voucher deals zijn te verkrijgen door de kortingen in het voucherboekje te tonen. 

MEMBERCARD DEALS

DOMINO'S PIZZA

Op vertoon van de membercard ontvang je op wedstrijddagen de tweede pizza gratis. Buiten wedstrijddagen om altijd 20% korting op vertoon van de membercard (enkel bij afhalen)

VOIDU

Bij iedere aanschaf van PC-games ontvang je 20% korting. Dit geldt dus ook voor de nieuwe FIFA en voor Call Of Duty. Klik bij de memberpagina op de button om de spellen met korting te kopen.

MC DONALD'S

Met de membercard ontvang je vanaf 01/08 een McChicken, Big Mac of QuarterPounder cadeau bij bestelling van een menu (ma t/m wo & wedstrijddagen)

ARRIVA

Op vertoon van de membercard ontvang je een significante korting om op wedstrijddagen met de bus naar de Bergerweg te reizen.

CARWASH ZUIVER SITTARD

Op vertoon van de membercard ontvang je het gehele seizoen een significante korting in de wasstraat van Zuiver. De exacte korting wordt z.s.m. gecommuniceerd.

Osseforth rijschool

Op vertoon van de membercard ontvang je 15% korting op het meest uitgebreide autorijlespakket en 10% korting op het autorijlespakket van 25 lessen. Een korting die al snel oploopt tot meer dan €300.

Schols Schoenmode

Op vertoon van de membercard ontvang je 20% korting bij iedere aankoop bij Schols Schoenmode.

MAATJES STREETWEAR

Ontvang als member op vertoon van de membercard structureel 10% korting op de aanschaf van alle Fortuna Sittard Merchandise in de fysieke fanshop. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen.

CHEETAH BIKES

Ontvang als member €100 korting op de aanschaf van een Cheetah Bike met een minimale waarde van €300. Voer hiervoor de volgende code in: FortunaCheetahDeal (hoofdletter gevoelig).
KORTING

VOUCHER DEALS | ACTIVITEITEN & DIENSTEN

STARDUST

Op vertoon van deze voucher ontvang je bij ieder bezoek het tweede uur bowlen gratis. De voucher is geldig van maandag tot en met donderdag.

ESCAPE CENTRUM

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op een Escape Room naar keuze (minimaal 4 personen). De voucher is in te leveren van woensdag t/m zondag.

UNIT 13

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op een lasergame. De voucher is elke dag te verzilveren, met uitzondering van zaterdag.

ALL IN ECHT

Bij inlevering van deze voucher kun je flow in de dark golfen van €7,50 per persoon voor €5,- per persoon. Maximaal 5 personen.

CARGO CARE B.V.

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op de totale verhuisprijs.

BEAUTY BY YENTL

Bij inlevering van deze vouchers ontvang je 10% korting op een gezichtsbehandeling én 15% korting op ontharing.

TS PARTYSERVICE

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op de huur van feestmaterialen.

LACO SPORTCENTRUM

Bij inlevering van deze voucher ontvang je €10,- op een all-in abonnement bij LACO Glanerbrook.

PERSONAL FITNESS NEDERLAND

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 20% korting op small group lessen voor een periode van maximaal 6 maanden.

VR Experience

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op een VR Experience (minimaal 90 minuten). De voucher is in te leveren van woensdag t/m zondag.

Beauty Da Gianna

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op alle behandelingen.
Er lopen nog diverse gesprekken met bedrijven voor extra kortingen, dus houd de kanalen in de gaten voor meer voordelen.

VISIT ZUID LIMBURG

Bij inlevering van deze voucher ontvang je €1,- korting op de grote magneet 'Zitterd' of sleutelhanger 'I love Zitterd'.

AXE THROWING BAAN

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op één Axe Throwing baan. De voucher is in te leveren van woensdag t/m zondag.
Er lopen nog diverse gesprekken met bedrijven voor extra kortingen, dus houd de kanalen in de gaten voor meer voordelen.

VOUCHER DEALS | HORECA

Simla Indiaas Tandoori

Bij inlevering van deze voucher ontvang je op een 3-gangen menu 30% korting (excl. drank) of bij een 2-gangen menu 20% korting (excl. drank). De voucher is voor maximaal twee personen, één voucher per tafel.

LUNA ETEN & DRINKEN

Bij inlevering van deze voucher ontvang je bij bestelling 50% korting op het 2e ontbijt. Deze voucher is geldig op zaterdag en zondag.

G7 FOOD & DRINKS

Bij inlevering van deze voucher ontvang je gratis het huisaperitief van G7 Food & Drinks.

CARRICO'S

Bij inlevering van deze voucher ontvang je €5,- korting op je bestelling bij Portugees restaurant Carrico's.

SOFFRITO

Bij inlevering van deze voucher ontvang je bij bestelling van drie stukken pizza het 4e stuk gratis. De voucher is in te leveren van dinsdag t/m zaterdag.

DE TRECHTER

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op je maaltijd.

Café Dwaesj Sittard

Bij inlevering van deze voucher ontvang je een vol glas (speciaal)bier voor de halve prijs.

't Kadetje

Op vertoon van deze voucher ontvang je 10% korting op jouw bestelling.

Snackpoint

Op vertoon van deze voucher ontvang je 10% korting op elke bestelling bij Snackpoint. Deze voucher geldt als structurele korting en is te verzilveren bij de deelnemende vestigingen: Zöstere, Puth, Munstergeleen en Bunde.

FrieT'S

Bij inlevering van deze vouchers ontvang je diverse kortingen op bestellingen bij standplaats Hoogveld. De voucher is in te leveren op iedere dinsdag (van 16.00 tot 21:00 uur).

The Lunch Club

Bij inlevering van deze voucher ontvang je een broodje naar keuze met soep van €12,50 voor slechts €9,50. De voucher is in te leveren van maandag t/m zaterdag.

Royal Steakhouse & Cocktails

Bij bestelling ontvang jij bij inleveren van de voucher de tweede cocktail gratis. Dit is geldig voor twee personen, waarbij er maximaal 1 gratis cocktail is toegestaan per persoon.

VOUCHER DEALS | retail

PETERS KEUKENWERELD

Bij inlevering van deze voucher ontvang je bij de aankoop van een keuken een Quooker Fusion, round of square, met een Combi- of Combi+ boiler tegen de gereduceerde prijs van €899,-.

ABLOC

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op een 12-pack ABLOC Pro Zero.

VINOVOLTA

Bij inlevering van deze voucher ontvang je de proefdoos Giro D' Italia van €79,95 voor €69,50, gratis bezorging in de gemeente Sittard-Geleen.

MARTENS DE ECHTE BAKKER

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 20% korting op een Limburgse vlaai bij de filialen Tudderenderweg, Limbrichterstraat, Romeinenstraat (Sittard) en Prinsenbaan (Koningsbosch)

BRISTOL

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op de volledige collectie bij Bristol Sittard en Beek.

CAYBOO

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op diverse producten van bamboe.

STOER EN ZO

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 5% korting op je aankoop.

MOBILE REPAIR SOLUTIONS

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 5% korting op Samsung en Apple reparaties. De voucher is in te leveren van dinsdag t/m zaterdag.

QUADCOPTER

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op alle drones onder de €350,-

SJATTEPOEMELKE

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 20% korting op uw aankoop via www.sjattepoemelke.nl.

INTERSPORT

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 20% op je aankoop bij Intersport Superstore Gardenz.

BLIE

Bij inlevering van deze voucher ontvang je €5,- korting op een A4 poster en €10,- korting op een A3 poster van Sittard, inclusief lijst.