Meer informatie over uitspelen Fortuna Sittard - Feyenoord

Het bekerduel Fortuna Sittard – Feyenoord werd dinsdag na ruim één uur spelen gestaakt. De dichte mist liet het niet toe om de wedstrijd uit te spelen. Hieronder alle informatie over het uitspelen van de TOTO KNVB Beker-wedstrijd.

Wedstrijd
Direct na het staken van de wedstrijd werd er gekeken voor een nieuwe datum. Het restant van de wedstrijd zal worden gespeeld op dinsdag 28 januari om 20:00 uur.

Bestaande tickets (GRATIS)
Vanzelfsprekend krijgt iedereen met een geldig ticket gratis toegang tot het resterende deel van de bekerwedstrijd. Je oude e-ticket is op 28 januari opnieuw geldig. Hierop hoeft geen verdere actie te worden ondernomen. Ben je je e-ticket kwijt? Stuur dan een mailtje naar tickets@fortunasittard.nl

Nieuwe tickets
Het is mogelijk om dinsdag alsnog het restant van de wedstrijd bij te wonen. De verkoop van losse tickets wordt om 20:00 uur gecontinueerd. De kaarten voor alle reguliere vakken kosten €5,00 per stuk, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen volwassenen en jeugd. Hierop blijven de restricties van toepassing, gelijk aan het eerste verkoop moment:

– (Seizoen) ClubCard verplichting.
– IDIN-verificatie
– Maximaal 2 tickets per account.
– Uitsluitend online, geen dagkassa.

De verkoop van Sympathisanten en Business-tickets wordt eveneens hervat. Deze kaarten zijn aan te schaffen voor €15,00 (exclusief consumpties). Op 28 januari zal de sympathisantenruimte gesloten blijven. De Rabobank- en Brand-lounge zijn beide geopend en toegankelijk. Interesse? Stuur een mail naar commercie@fortunasittard.nl

Uitspeelvoorwaarden
De wedstrijd zal worden hervat, zoals deze eindigde in de 63e minuut. Dit betekent dat Fortuna Sittard richting de FRS speelt en dat de gele kaart voor Clint Essers blijft staan. Beide elftallen dienen aan te treden met dezelfde spelers als die op het moment van staken op het veld stonden. Enkel bij een aantoonbare blessure of ziekte, beoordeelt door een externe sportarts verbonden aan het Sportmedisch Centrum van de KNVB, mogen vervangen worden zonder hiervoor een wissel te gebruiken. Fortuna Sittard en Feyenoord hebben allebei nog drie wissels over voor het restant van de wedstrijd.