Mats Seuntjens verkozen tot Speler van de Maand - maart

Mats Seuntjens is door de supporters van Fortuna Sittard verkozen tot Speler van de Maand maart. De aanvullende middenvelder annex buitenspeler verdient daarmee een gepersonaliseerde FUT-card van eigenfifakaart.nl. De Bredanaar volgt Mickaël Tirpan op, die de prijs in februari in ontvangst nam. 

Seuntjens stond tegen PSV, VVV-Venlo en FC Utrecht de volledige wedstrijd binnen de lijnen. Met name in de onderlinge confrontatie met provinciegenoot VVV-Venlo had de Brabander het op zijn heupen met een doelpunt en een assist. 

Om kans de te maken op de uitverkiezing diende de speler in minimaal 50% van de wedstrijden in de maand maart in actie te zijn gekomen. Vijftien spelers voldeden aan het criterium. Alle kanshebbers konden tevens rekenen op meerdere stemmen. De top 3 werd uiteindelijk gecompleteerd door Yanick van Osch en Mickaël Tirpan.

De gesigneerde kaart winnen?

Wil jij kans maken op deze door Mats Seuntjens gesigneerde kaart? Er zijn twee manieren om kans te maken op deze unieke kaart. De actie loopt tot woensdag 28 april, 23:59 uur.

1. Plaats een bestelling in de webshop van Fortuna Sittard. 
2. Schaf merchandise aan in de Fortuna Sittard Fanshop, geopend op woensdagen tussen 15:00 en 18:00 uur.*

* Let op, het is noodzakelijk om je via de webshop aan te melden voor een bezoek aan de fanshop.