masita wedstrijdpartner bij openingswedstrijd

Masita is tijdens het duel met FC Twente wedstrijdpartner van Fortuna Sittard. De samenwerking met het bedrijf uit Echt is met drie seizoenen verlengd en inmiddels vliegen de nieuwe tenues over de toonbank in de nieuwe fanshop van Fortuna Sittard.

Masita is opgericht in 1933 door de familie Maas uit Sittard. Destijds lag de nadruk vooral op de productie en verkoop van lederen producten, zoals tassen en ballen. In de jaren ’60 heeft Masita zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van eigentijdse teamsportkleding. Inmiddels heeft het merk internationale allure en levert het bedrijf in meer dan 100 landen over de hele wereld. Het bedrijf is al geruime tijd een gewaardeerd partner van de club en de club is daarom blij dat het de samenwerking met drie jaar heeft verlengd.

Directeur Ivo Pfennings: “Met Masita als wedstrijdpartner trappen we het seizoen in stijl af. We zijn verheugd dat er weer publiek in het stadion mag zijn zodat ze direct de prachtige, nieuwe tenues die we samen met Masita hebben ontworpen live kunnen aanschouwen.”