Masita kleedt Fortuna Sittard ook komende drie seizoenen

Fortuna Sittard speelt ook de komende drie seizoenen in tenues van Masita. Het vorige contract met het van oorsprong Sittardse bedrijf liep nog tot aan het eind van het huidige seizoen. Beide partijen zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De eerste samenwerking dateert alweer uit het seizoen 1978-1979. 

“We zijn enorm trots dat we ook de komende drie seizoenen Fortuna Sittard kunnen voorzien van onze kleding. Fortuna Sittard is de laatste jaren gegroeid tot een zeer stabiele club dat op het allerhoogste niveau in Nederland speelt. Fortuna Sittard werkt vanuit een duidelijke visie en strategie en dat past erg goed bij de ontwikkeling die Masita doormaakt” aldus Kurt Moulin C.E.O. ISBC Sport/ Masita.

Remko Sijben, C.E.O. ISBC Sport/Masia, vult aan: “Fortuna Sittard is voor Masita de beste marketing die er voor een Nederlandse Teamwear specialist bestaat. Masita kan bijna niet meer genoemd worden zonder Fortuna Sittard erbij te betrekken. Een langdurige samenwerking als dit is iets waar wij als organisatie alleen maar trots op kunnen zijn. Vanuit deze samenwerking hopen wij nog meer verenigingen aan ons te koppelen. We willen Fortuna Sittard enorm bedanken voor het vertrouwen”

Algemeen directeur Ivo Pfennings over de nieuwe deal: “Met het vernieuwde contract wordt de samenwerking met een lokale partij voortgezet. Als kledingsponsor waren zij erbij in de Jupiler League en in de Eredivisie. Dat hebben ze altijd geweldig gedaan. Wij zijn vanzelfsprekend erg content met deze nieuwe overeenkomst, waarmee wij samen met Masita verder bouwen aan een mooie toekomst van de club.”

Inmiddels zijn beide partijen volop in de weer met de tenues voor het seizoen 2021/2022. Nick Verheijen, marketing manager bij Fortuna Sittard, kan niet wachten op het nieuwe seizoen. “We zijn de afgelopen periode met diverse betrokkenen druk bezig geweest met de nieuwe designs, dat gaat de goede kant op. We zijn er van overtuigd dat we samen met Masita tot prachtige ontwerpen zijn gekomen voor het nieuwe seizoen. We kunnen niet wachten deze richting de fans te communiceren.”