Mark Diemers maakt de overstap naar Feyenoord

Mark Diemers vervolgt zijn loopbaan bij Feyenoord. De 26-jarige middenvelder heeft met de Rotterdamse club een overeenstemming bereikt over een contract voor drie seizoenen.  De Fries lag nog tot medio 2021 vast in het Fortuna Sittard Stadion. 

Fortuna Sittard nam Diemers in 2018, na de promotie naar de Eredivisie, over van De Graafschap. In de twee seizoenen in het geel-groen groeide de Leeuwardenaar uit tot een van de smaakmakers. Diemers kwam uiteindelijk tot 67 wedstrijden voor Fortuna Sittard, waarin hij goed was voor 16 doelpunten en 17 assists. 

Kevin Hofland werkte in beide seizoenen samen met Diemers. “Mark is altijd een op en top prof geweest,” aldus de hoofdtrainer, die zelf ook nog drie seizoenen voor Feyenoord uitkwam. “Hij heeft heel veel waarde gehad voor het team, als speler en als persoon. Deze prachtige stap heeft hij zelf afgedwongen door hard te werken en zich te blijven ontwikkelen.”

“Mark was onderdeel van onze Fortuna Familie en zijn plan was om via ons de volgende stap te maken. Dat is hem gelukt,” gaat Hofland verder. “Dit is een nieuwe fase in zijn carrière. Wij kunnen niks anders dan hem bedanken voor zijn inzet en succes wensen in Rotterdam.”