Mansvelt-infra groeit door tot diamond business partner

Mansvelt Infra-ontwikkeling & Management is al enkele jaren trouwe Business Partner van Fortuna Sittard en dit jaar treedt het Weerter bedrijf toe tot een van de hoogste sponsorsegmenten binnen de club, namelijk tot de Diamond Business Partners. Het bedrijf is gespecialiseerd in het realiseren van de totale infrastructuur, waarbij het gehele project van ontwerp tot realisatie risicodragend op zich wordt genomen.

Dit jaar stond voor Mansvelt-Infra in het teken van de verhuizing naar een nieuw pand in Weert. Een pand met meer mogelijkheden, meer ruimte en een geweldige uitstraling. De groei die directeur en eigenaar Thijs Mansvelt met zijn bedrijf realiseert, zet hij ook door in de samenwerking bij Fortuna Sittard.

“Mansvelt-Infra is er trots op dat het sponsorschap met Fortuna Sittard is verlengd”, aldus Thijs Mansvelt. ‘’Fortuna Sittard is een vooruitstrevende en hechte club met groeiende ambities. Het sponsorschap is voor ons dan ook van absolute meerwaarde om onze naamsbekendheid in de regio verder te laten groeien. Als trouwe sponsor én supporter van de club blijven we Fortuna Sittard natuurlijk onvoorwaardelijk steunen.’’

Chinouk van Zolingen, accountmanager Fortuna Sittard, is verheugd met het intensieve partnerschap: “In deze onzekere tijden zijn wij erg gelukkig met bedrijven die de samenwerking continueren. Als een bedrijf het partnerschap in deze tijden verder verruimd geeft dat helemaal aan dat de samenwerking van beide kanten uitermate positief wordt ervaren.”  “Ik ben blij dat we steeds meer partners kunnen faciliteren in hetgeen waarnaar ze op zoek zijn” aldus Nick Verheijen marketing manager Fortuna Sittard. “Dit resulteert bij veel partners in verlengingen en in dit geval zelfs in een forse uitbreiding. Een positieve ontwikkeling die de club verder zal helpen bij het bereiken van gestelde ambities”.

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23