Mansvelt Infra-ontwikkeling en management Gold Business Partner Fortuna Sittard

Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management is dit seizoen een van de trotse Gold Business Partners van Fortuna Sittard. Het bedrijf is gespecialiseerd in het realiseren van de totale infrastructuur, waarbij het gehele project van ontwerp tot realisatie risicodragend door Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management op zich wordt genomen. Fortuna Sittard is trots dat het dit Weertse bedrijf aan zich heeft weten te binden.

Eigenaar Thijs Mansvelt is al jaren actief in de infrasector en middels zijn eigen ondernemingen Kessels Wegenbouw en Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management zorgt hij voor totaalconcepten op het gebied van infrastructuur. Door middel van de juiste expertise en kennis is er een goed gevoel voor de belangen die er spelen bij een ruimtelijk project. Door het gehele project van ontwerp tot realisatie voor haar rekening te nemen, ontstaat er een kortere doorlooptijd van het project. Naast de integrale realisatie van projecten wordt Mansvelt Infra-ontwikkeling ook gevraagd om grootschalige projecten te managen. In beide gevallen worden complexe vraagstukken, samen met de opdrachtgevers, vertaald naar helderen realistische oplossingen

Thijs Mansvelt is trots om de naam Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management te verbinden aan Fortuna Sittard. “Naast het feit dat ik trots ben om de naam van mijn bedrijf aan Fortuna Sittard te verbinden, zie ik ook overeenkomsten tussen onze bedrijven en de club. Eén van de overeenkomsten is het gewenste resultaat behalen door hard te werken en innovatieve oplossingen te bedenken. Dus Samen Nao Veure !”

“Binnen Fortuna Sittard zijn wij erg blij met het toetreden van Mansvelt Infra-Ontwikkeling en Management bij onze Gold Business Partners. Naast het feit dat het een prachtig bedrijf is, geeft het ook aan dat we voor een steeds groter gebied interessant worden. Voor de club is het van groot belang dat bedrijven uit de regio van Weert ook gaan instappen en ik vind het daarom mooi dat wij met Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management weer een bedrijf uit die streek mogen verwelkomen” aldus Nick Verheijen (Marketing Manager Fortuna Sittard).