MAnnen van 80 wedstrijdpartner tegen go ahead eagles

Mannen van 80 is de wedstrijdpartner van Fortuna Sittard rondom de belangrijke thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Mannen van 80 is een creatief bureau, gespecialiseerd in strategische vormgeving. Samen met Mannen van 80 is Fortuna Sittard bezig om de merkstrategie meer vorm te geven.

Door middel van een analytische aanpak verzorgt Mannen van 80 een creatieve vertaling die klopt. Volgens een vaste methodiek: vooronderzoek, verhaal en verbeelden, wordt doorgrond waar jouw bedrijf voor staat. Mannen van 80 komt niet met zomaar leuke ideeën, maar met strategische ontwerpen. Van een krachtige merkstrategie tot aan slimme campagnes: Mannen van 80 gaat geen uitdaging uit de weg.

Nick Verheijen, marketing manager van Fortuna Sittard, reageert: “We zijn als club op zoek naar de manier waarop we onze identiteit kunnen versterken en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen overbrengen richting alle stakeholders. De eerste bevindingen van de merkstrategie zijn inmiddels gedeeld met diverse supporters en nu zijn we samen met de Mannen van 80 hard aan het werk om deze de komende maanden te implementeren.”

Ook Rik Hurks, algemeen directeur van Mannen van 80, is verheugd. “We zijn bijzonder trots dat we Fortuna Sittard mogen ondersteunen in hun merkstrategie, waarbij we een bijdrage kunnen leveren aan de ambities van de club. Daarnaast willen we als wedstrijdpartner graag extra onze betrokkenheid bij de club bevestigen. We hopen dan ook op de overwinning, met de steun van alle fans!”