Maatregelen laten Fortuna Fandag in september niet toe

Fortuna Sittard hoopte na een lange periode zonder supporters in september de traditionele Fortuna Fandag te organiseren. Inmiddels heeft de club moeten concluderen dat een evenement met de geldende maatregelen niet haalbaar is. Desondanks blijft het streven om dit seizoen nog een Fandag te realiseren en wordt er gekeken naar alternatieven.

Met een interlandperiode in het eerste weekend van september hoopte de club de supporters weer te kunnen verwelkomen op de traditionele Fandag. Door de geldende coronamaatregelen ziet Fortuna Sittard zich genoodzaakt om het event uit te stellen. Een Fandag is voor iedereen, iets waarvoor -met een beperking van 750 bezoekers- geen ruimte is in de huidige maatregelen. 

De komende periode blijft de club de maatregelen monitoren om te kijken wanneer er meer ruimte is voor het organiseren van een Fandag. Hierbij zal als maatstaf worden gehanteerd dat iedereen welkom is, aangezien een Fandag openbaar hoort te zijn voor iedereen. Wij hopen op jullie begrip en komen de komende periode bij jullie terug met een alternatieve datum.