Nieuwe gezichten binnen Fortuna Sittard-organisatie

Een nieuw Eredivisie-seizoen is inmiddels van start gegaan. Naast de mutaties op het veld, is ook de organisatie verder uitgebreid. Inmiddels zijn er vier nieuwe medewerkers van start gegaan op diverse functies binnen Fortuna Sittard. Graag stellen we de nieuwe gezichten binnen de organisatie -van links naar rechts (foto)- aan je voor:

Frank Braam

We trappen af met Frank Braam (34). De geboren Sittardenaar gaat zich inzetten voor PlusOne., de hospitality-partner van Fortuna Sittard. Met de komst van Frank wordt een flinke dosis aan horeca-ervaring toegevoegd aan het team. Hij was onder meer eigenaar van Tapperie De Gats en Soffritto in Sittard. “In mijn rol krijg ik de ultieme kans om de balans te gaan vinden tussen kwaliteit en de bourgondische voetbalcultuur. Op deze manier kan ik mijn passies uitstekend combineren.” 

Tobias Giesen

Tobias Giesen (23) sluit aan in een dubbelrol, waarbij hij zich gaat bezig houden met de marketingactiviteiten van PlusOne. én de communicatie rondom het gloednieuwe Fortuna Vrouwen oppakt. Daarmee komt er een passend vervolg op de carrière van Tobias, die eerder al twee keer stage liep bij Fortuna Sittard. “Ik ben blij dat ik aan de slag kan bij de club die me de afgelopen twee jaar de kans heeft gegeven om ervaring op te doen in de dynamische voetbalwereld. Dat voelt als een beloning. Ik ben dan ook enorm gemotiveerd om samen met het team een bijdrage te leveren aan de ambities, nota bene bij de club uit mijn geboortestad.” 

Tom Daemen

De bekendste van allemaal is wellicht Tom Daemen (37). De geboren Brunssumenaar was als speler actief voor onder meer Fortuna Sittard, MVV Maastricht en Go Ahead Eagles. Vanaf dit seizoen versterkt hij de gelederen van het commerciële team, in de rol van senior accountmanager. “Het voelt goed om weer terug te keren op het oude nest, de club waar het voor mij ooit begon. Fortuna Sittard zit de laatste jaren in de lift en maakt ontwikkeling door op alle fronten. Ik ben trots dat ik een rol kan spelen in dit proces.”

Benieuwd naar de commerciële mogelijkheden? Neem contact op met Tom via tom.daemen@fortunasittard.nl.

Coen Cremers

Last but not least: Coen Cremers (30). Hij maakte per augustus de overstap van kledingsponsor Masita naar het Fortuna Sittard Stadion. De Bingelradenaar gaat invulling geven aan een nieuwe functie, waarbij hij de MVO-tak en Kidsclub gaat coördineren. Cremers kijkt uit naar de nieuwe uitdaging: “Ik ben altijd graag bezig geweest met organiseren, coördineren en verbinden, ook in mijn sociale omgeving. Dat sluit uitstekend aan bij mijn nieuwe rol binnen Fortuna. Zowel op maatschappelijk vlak, als bij de kidsclub van Fortuna Sittard liggen enorm veel kansen. Een fantastische uitdaging!”