Losse tickets voor N.E.C. Nijmegen en SC Cambuur online

De competitie is inmiddels in volle gang en op het moment van schrijven staat speelronde vijf alweer voor de deur. Met wedstrijden tegen achtereenvolgens sc Heerenveen, Ajax en Vitesse staat op papier een pittig programma voor de deur. Na het treffen in Arnhem staan er weer twee thuiswedstrijden op het programma tegen promovendi N.E.C. Nijmegen en SC Cambuur. De losse kaartverkoop voor beide wedstrijd is vandaag om 12:00 uur van start gegaan.

De overheid kondigde onlangs versoepelingen aan in het coronabeleid. Hierdoor zijn er per 25 september geen capaciteitrestricties meer van kracht. Het toegangsbeleid blijft wel intact, waardoor het noodzakelijk is om bij binnenkomst een geldige QR-code te tonen in de CoronaCheck-App. 

AJAX

Voor de wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax op dinsdag 21 september zijn nog de laatste tickets in de verkoop. Bij de wedstrijd geldt een Clubcard-verplichting, waardoor enkel supporters met een Clubcard of Membership tickets kunnen aanschaffen. Vanwege veiligheidsrestricties is het echter niet meer mogelijk om nog een nieuwe Clubcard aan te schaffen voor de wedstrijd tegen Ajax, waardoor enkel supporters die reeds in het bezit zijn van een Clubcard of Membership tickets kunnen aanschaffen. Vanaf 22 september is het weer mogelijk om een Clubcard aan te schaffen.

N.E.C. Nijmegen

N.E.C. Nijmegen brengt op zaterdag 2 oktober een bezoek aan Sittard. De aftrap is om 21:00 uur. Voor het duel geldt een Clubcard-verplichting, wat betekent dat je voor het aanschaffen van losse kaarten in het bezit dient te zijn van een geldige clubcard óf een Fortuna Membership. Vanwege veiligheidsrestricties rondom de thuiswedstrijd tegen Ajax zijn er pas vanaf woensdag 22 september weer clubcards te koop. Per geldig account zijn vier losse tickets aan te schaffen op Mijn Fortuna. De restricties laten het niet toe om kassaverkoop te faciliteren op de wedstrijddag.

SC Cambuur

Na een korte interlandbreak maakt SC Cambuur op zaterdag 16 oktober de lange rit naar het zuiden. De wedstrijd tegen de Friezen staat eveneens om 21:00 uur gepland. Voor deze kaart geldt geen Clubcard-verplichting, waardoor het voor eenieder mogelijk is om acht tickets aan te schaffen via Mijn Fortuna. Tevens zal op de wedstrijddag verkoop plaatsvinden aan de kassa’s.