LIVE UPDATES RONDOM FORTUNA SITTARD - FEYENOORD

Door de weersomstandigheden voelen we ons genoodzaakt jullie op de hoogte te houden van de actuele stand van zaken. Daarom zullen hieronder de laatste updates verschijnen rondom de TOTO KNVB Beker-wedstrijd tegen Feyenoord.

Update – 23:30
Inmiddels is bekend dat het restant van de wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 28 januari. Wij komen morgen met meer informatie hierover.

Update – 22:30
De wedstrijd is na ruim één uur spelen definitief gestaakt. Na overleg met beide ploegen en de KNVB is besloten niet verder te spelen. Het zicht is hiervoor te beperkt. Er wordt gekeken naar een datum waarop de wedstrijd uitgespeeld zal worden. Meer informatie volgt snel.

Update – 20:00
De wedstrijd gaat door! Gedurende de komende minuten en tijdens de wedstrijd zal de ontwikkeling van de mist in de gaten worden gehouden.

Update – 19:45
Er is opnieuw een meeting geweest. Vooralsnog gaat het duel ‘gewoon’ door. 

Update – 19:00
Om 19:00 uur is een tweede meetmoment geweest door arbiter Kevin Blom. Op basis van de huidige bevindingen is er besloten dat de wedstrijd vooralsnog doorgaat.

Update – 18:45
Ben jij vanavond aanwezig bij Fortuna Sittard – Feyenoord. Let dan goed op! Door de weersomstandigheden kan het glad zijn op de tribunes en in de grachten.

Update – 17:00
Er is een eerste meetmoment geweest. Op dit moment is er geen reden om het duel niet door te laten gaan. Er zal later op de avond nog een meetmoment komen.