fysieke Membership-kaart via post? Morgen laatste kans!

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. Op 6 augustus ontvangt Fortuna Sittard in eigen huis regerend landskampioen Ajax. De kaartverkoop verloopt zeer voorspoedig, met onder meer de Fernando Ricksen Side al volledig uitverkocht en bij meerdere vakken zijn nog slechts enkele stoelen beschikbaar. Wil jij deze wedstrijd niet missen? Schaf dan vandaag nog jouw (seizoen)kaart aan! 

Met de seizoenopener in zicht handelt Fortuna Sittard komende week de laatste batch met fysieke seizoenkaarten af via PostNL. Dit betekent dat alle kaarten die ná dinsdag 26 juli 17.00 uur worden besteld, niet meer via de post worden verstuurd. Dit omdat we niet het risico willen lopen dat de kaart te laat wordt bezorgd.  Heb jij je membership nog niet besteld? Wacht dan niet meer en bestel deze direct

Membership besteld ná 26 juli

Kies je er voor om jouw membership ná 26 juli te bestellen, zijn er uiteraard nog voldoende mogelijkheden om de wedstrijd tegen Ajax ‘gewoon’ te bezoeken. Zo is het mogelijk om de fysieke kaart op te halen tijdens kantooruren of op de wedstrijddag bij de ticketunit aan de Lissabonlaan. Tevens is het mogelijk om bij de poorten de QR-code te scannen via de Fortuna Sittard App.  Zie hieronder het stappenplan om jouw QR-code te achterhalen in de Fortuna Sittard App. Alle memberships zullen vanaf begin volgende week in de app zichtbaar zijn.

stappenplan

STAP 1:

Log in op Fortuna Sittard App van Azerion, te downloaden via App Store of Play Store. Gebruik hiervoor jouw inloggegevens van Mijn Fortuna.

STAP 2:

Eenmaal ingelogd selecteer je het uitklapmenu bovenaan in de app.

STAP 3:

Selecteer in het uitklapmenu de optie 'Aankopen'

STAP 4:

Selecteer op de pagina de zich vervolgens opent de optie 'seizoen(kaarten)'

STAP 5:

Selecteer het gewenste membership door er op te klikken.

STAP 6:

Indien je het gewenste membership hebt geopend, zie je onderaan de QR-code staan. Klik hier op om de code te vergroten

STAP 7:

Gebruik deze code bij de toegangspoorten om naar binnen te komen.