KTS Schreurs trotse mouwsponsor Fortuna Sittard

KTS Schreurs is dit seizoen te zien op het wedstrijdshirt van Fortuna Sittard. Het bedrijf uit Panningen is gespecialiseerd in klimaattechniek en begint aan zijn tweede jaar bij de Eredivisionist, ditmaal als mouwsponsor.

KTS staat voor vakmanschap en eerlijkheid in een passend en persoonlijk advies voor zowel de particuliere als groot zakelijke markt. Door jarenlange ervaring wordt specialistische kennis omgezet naar praktische oplossingen. Van airconditioning tot warmtepompen, voor zowel zakelijk als particulier in de regio Limburg; KTS heeft het allemaal.

 

Schreurs: “Ik ben ontzettend trots en vereerd dat onze bedrijfsnaam dit seizoen het tenue van Fortuna siert. We zijn vanaf eerste moment goed opgevangen bij de club en we voelden ons meteen ontzettend welkom. Dat is echt de kracht van deze club. We kunnen niet wachten om de wedstrijden van Fortuna bij te wonen met publiek op de tribunes. Hopelijk kunnen we de prestatie van vorig seizoen, dit seizoen evenaren.”

 

Commercieel manager Jiry Funke: “Van meet af aan was er een geweldige klik met KTS. Het begon met een vrijblijvend kennismakingskoffietje in het stadion en niet lang daarna trad Joris toe als Diamond Partner binnen onze Business Club. Dat hij afgelopen seizoen maar twee wedstrijden kon bezoeken vanwege alle coronamaatregelen, maakte hem niets uit. Zelfs toen had hij het gelukkig al ontzettend naar zijn zin. Ik weet zeker dat we het onder normale omstandigheden, mét publiek in het stadion en alle business events nog veel mooier voor hem maken.”