KTS Schreurs nieuwe Diamond Partner van Fortuna Sittard

KTS Schreurs stroomt dit seizoen in bij het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard. En hoe! Het bedrijf uit Panningen is specialist op het gebied van airconditioning en warmtepompen en meldt zich in de top van het sponsorsegment: Diamond Partner.

Eigenaar Joris Schreurs is bijzonder trots op de stap die hij met zijn onderneming zet. “Het is heel spannend om op deze manier in te stappen bij een Eredivisie-club, maar we hebben er heel veel zin in. Zelfs in deze tijd waarin we te maken hebben met COVID-19. Het gaat heel goed met KTS en we hopen via Fortuna Sittard ook bij het zuidelijke deel vn de provincie op het netvlies te komen. De 3-3 tegen AZ was meteen een prachtig begin van het partnership.”

Commercieel manager Jiry Funke: “We hebben afgelopen zomer gezorgd dat we een minimaal verloop hadden qua opzeggingen. Parallel daaraan zet je ook in op new business en dan is een overeenkomst zoals met KTS Schreurs echt geweldig. We gaan hen helpen ook in deze rare tijden goed te laten landen in de business club.”