Kaartverkoop: Ajax-thuis vanaf maandag beschikbaar

Fortuna Sittard zit momenteel midden in de voorbereiding op een nieuw seizoen in de Eredivisie. De competitie begint voor de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee op 6 augustus, wanneer Ajax op bezoek komt. Een mooi affiche om het vijfde jaar op het hoogste niveau mee af te trappen.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Ajax start vanaf komende maandag. Voor het treffen geldt een clubcard-verplichting, wat betekent dat je in het bezit dient te zijn van een membership (seizoenkaart) óf een geldige clubcard. Eenmaal in het bezit, kunnen er maximaal vier tickets worden aangeschaft voor de wedstrijd tegen de regerend landskampioen.

De club heeft er voor gekozen om de prijzen van losse tickets -net als bij de memberships- niet te verhogen, ondanks de torenhoge inflatie. Dit betekent dat kaarten voor de wedstrijd tegen Ajax al beschikbaar zijn vanaf 6,50 en €18,00. Voor een volledig overzicht van de prijzen kun je hier terecht. Het aanschaffen van een Fortuna Membership is uiteraard nog voordelig! Klik hier voor alle voordelen van een member.

Voor de Fernando Ricksen Side (FRS) zijn nog slechts 50 memberships beschikbaar. Wil jij zeker zijn van een plek op dit vak gedurende het volledige seizoen, wees dan snel en bestel jouw membership.