JustFire Nederland B.V. wedstrijdpartner tegen FC Emmen

JustFire Nederland B.V. is tijdens het duel met FC Emmen wedstrijdpartner van Fortuna Sittard. De grootste pellethaarden-specialist van Nederland met vestigingen in Tegelen, Spaubeek, Oost-Souburg en Wolvega, is tevens shirtsponsor van de club.

Aan de hand van oprichter en algemeen directeur Roland Truijens groeide JustFire uit tot een van de meest gerenommeerde naam in pellethaarden-land. Of het nu gaat om pellethaarden, biomassa units, rookkanalen, warmtepompboilers, zonneboilers, terrasheaters of alle soorten airco’s; door de enorm scherpe prijzen gekoppeld aan topkwaliteit en een eigen servicedienst met acht eigen monteurs, is JustFire ongeëvenaard in zijn soort. Door het unieke concept van JustFire, waarbij pellethaarden, rookkanalen en andere toebehoren in eigen fabrieken geproduceerd worden, kunnen al deze producten tegen enorm scherpe prijzen worden aangeboden. 

Naast JustFire richtte Truijens met net zoveel succes JustCooling op. Voor de hete zomers van vandaag de dag heeft JustCooling met een uitgebreid assortiment airco’s voor iedere ruimte een ijskoud antwoord. JustCooling is verkrijgbaar in alle vestigingen, dus ook in het Spaubeek-filiaal.

Wij wensen JustFire een prettige wedstrijd toe!

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23