Inwisselen Vriendenloterij tegoedkaarten

Bij aanvang van het seizoen 2019-2020 is er onder een aantal gelukkige winnaars Vriendenloterij tegoedkaarten – te besteden in de Fortuna Sittard fanshop – verdeeld. Deze zijn geldig t/m 31 mei a.s. Speciaal voor supporters die deze kaarten door de coronacrisis nog niet hebben verzilverd, komt Fortuna Sittard met een ‘Vriendenloterij cadeaubox’.

Door de coronacrisis en de daar bijhorende richtlijnen is het Fortuna Sittard Stadion – en daarmee ook de Fortuna Sittard fanshop – helaas al enige tijd gesloten. Het is dus goed mogelijk dat jij je tegoedkaart nog niet hebt weten te verzilveren. De ontstane situatie heeft ervoor gezorgd dat het helaas niet mogelijk is om alle reguliere producten beschikbaar te stellen. Om de prijswinnaars tegemoet te komen en hen alsnog van mooie Fortuna Sittard merchandise te verzekeren, brengen wij een speciale Vriendenloterij Cadeaubox uit.

Inhoud en ophalen
Op woensdag 6 mei (15:00 tot 18:00 uur) en donderdag 7 mei (14:00 tot 17:00 uur) is het op het plein vóór de fanshop mogelijk jouw tegoedkaart in te ruilen voor een cadeaubox. Op het plein zullen uiteraard alle corona maatregelen in acht worden genomen. Wat betreft de inhoud van de box, deze bestaat uit geselecteerde fanshop artikelen en vertegenwoordigd een waarde van meer dan €70,-. Ook zijn er nog gedragen wedstrijdshirts beschikbaar die op vertoon van de Vriendenloterij tegoedkaart te verkrijgen zijn. Let op: op = op.

Update:
Vanmiddag (woensdagmiddag) om 15:00 uur start de Vriendenloterij actie. Deze actie is puur voor de prijswinnaars van de Vriendenloterij tegoedkaarten. Om te zorgen dat alles netjes verloopt, hebben wij hieronder nog even een paar belangrijke regels vermeld:

– Kom alleen als jij een Vriendenloterij tegoedkaart wil inleveren. De fanshop is namelijk niet open;
– Houd te allen tijde 1.5 meter afstand. Dit geldt ook voor een eventuele rij;
– Probeer verspreid te komen, zodat er niet teveel mensen tegelijk zijn;
– Ben jij niet fit? Blijf dan thuis en vraag iemand anders jouw kaart in te leveren;

Als bovenstaande regels niet worden nageleefd, zal Fortuna Sittard direct ingrijpen en de actie stopzetten.