inschrijfmomenten

update coronamaatregelen

Vanwege aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus is het tot onbepaalde tijd niet toegestaan om supporters te ontvangen bij de thuiswedstrijden van Fortuna Sittard. Op het moment dat het weer is toegestaan, zal dit nadrukkelijk op onze kanalen worden gecommuniceerd.

inschrijfproces

Voor het bijwonen van een wedstrijd dient de seizoenkaarthouder zich bij elke thuiswedstrijd opnieuw in te schrijven middels het ticketing systeem. Dit kan op dezelfde manier als het normale ticketing bestelproces, echter is nu de plattegrond ingedeeld op 1.5 meter afstand. 

Op basis van de huidige aantallen, zal er voor seizoenkaarthouders een roulatiesysteem worden gehanteerd waarbij onze supporters 4 op de 5, ofwel 80% van de wedstrijden aanwezig kunnen zijn in het stadion. De volgorde waarop de supporters zich kunnen inschrijven is bepaald naar aanleiding van de aankoopdatum van de seizoenkaart.  Onderstaand inschrijfschema geeft een indicatie wanneer welke supporters zich als eerste mogen inschrijven met de huidige coronamaatregelen in acht genomen.

 De nummers zijn niet gecommuniceerd want alle supporters die het recht hebben om zich als eerste voor een wedstrijd in te schrijven zullen hier iedere wedstrijd persoonlijk van op de hoogte worden gebracht middels een email.  Deze email zal uiterlijk één dag voor het eerste inschrijfmoment worden verstuurd. Hiermee kunnen wij de ontwikkelingen rondom de maatregelen voor het Coronavirus nauwlettend blijven volgen.

LET OP: De tickets zijn persoonsgebonden en hierdoor niet overdraagbaar. Mocht jij zelf dus niet kunnen, reserveer dan geen tickets zodat de capaciteit maximaal benut kan worden.

  • Inschrijfmoment 1: Seizoenkaarthouders 1 t/m 2.400 (vr 11 sep 12:00 uur t/m ma 14 sep 23:59 uur);
  • Inschrijfmoment 2: Alle overgebleven tickets, open voor alle seizoenkaarthouders (wo 16 sep 09:00 – 23:59 uur);
  • Tijdstip wedstrijd: 19-09-2020 | 21:00 uur.
  • Inschrijfmoment 1: Seizoenkaarthouders 2.401 t/m 3.000 & 1 t/m 1.800 (vr 18 sep 12:00 uur t/m ma 21 sep 23:59 uur);
  • Inschrijfmoment 2: Alle overgebleven tickets, open voor alle seizoenkaarthouders (wo 23 sep);
  • Tijdstip wedstrijd: 26-09-2020 | 18:45 uur.
  • Helaas zal er vanwege de aangescherpte maatregelen bij dit duel geen thuispubliek aanwezig zijn. De seizoenkaarthouders die bij deze wedstrijd het eerste recht hadden om een plek te bemachtigen, zullen dit nu krijgen bij de eerste thuiswedstrijd die weer met (gedeeltelijk) publiek gespeeld wordt.
  • Helaas zal er vanwege de aangescherpte maatregelen bij dit duel geen thuispubliek aanwezig zijn. Voor de seizoenkaarthouders die bij deze wedstrijd het eerste recht hadden om een plek te bemachtigen, geldt dat dit recht doorschuift naar het moment dat Fortuna Sittard de vierde thuiswedstrijd met (gedeeltelijk) publiek mag spelen.
  • Op dit moment nog niet duidelijk of er bij deze wedstrijd publiek is toegestaan.

* De overige inschrijfmomenten zullen medio november worden gecommuniceerd.