Informatie tegemoetkoming gemiste thuiswedstrijden

Alle seizoenkaarthouders en supporters die losse tickets gekocht hebben voor één of meerdere afgelaste wedstrijden, ontvangen vandaag per mail een persoonlijk bericht over een mogelijke tegemoetkoming.

Steun
Door de recent gemiste inkomsten zijn wij hard getroffen. Met man en macht werken wij momenteel aan het sportief én financieel gezond houden van onze club. Iets waar wij het volste vertrouwen in hebben, maar niet alleen kunnen. De afgelopen tijd hebben wij veel steun mogen ontvangen van supporters, partners en andere relaties die aangeven af te zien van een financiële tegemoetkoming. Hier zijn wij ontzettend dankbaar voor. Wij hopen dan ook dat vele Fortunezen dit voorbeeld volgen en de club steunen.

Opties
Fortuna Sittard biedt bovengenoemde supporters een tweetal opties. Deze opties zijn mede tot stand gekomen door een collectief overleg tussen de Eredivisie en alle participerende clubs. Welke opties dat zijn, leest een ieder persoonlijk in de vandaag verzonden mail. Graag ontvangen wij uiterlijk 31 juli 2020 een reactie. Mocht je naar aanleiding van het bericht vragen hebben, kun je contact opnemen met tickets@fortunasittard.nl

Partners & sympathisanten
Voor onze zakelijke relaties en sympathisanten zullen aparte regelingen worden getroffen. Hier komt de club op korte termijn richting hen op terug. Wij danken iedereen voor zijn begrip. Samen Nao Veure!