Samir Kozarac tweede aanwinst
‹‹ terug

05.08.2008

Fortuna heeft overeenstemming bereikt met de Zwiterse centrale verdediger Samir Kozarac. De 26-jarige Kozarac liet in de oefenwedstrijden tegen RKC Waalwijk en De Graafschap een sterke indruk achter. De club stelt alles in het werk om de speler speelgerechtigd te krijgen voor de eerste competitiewedstrijd tegen FC Emmen.

Samir Kozarac tweede aanwinstFortuna heeft overeenstemming bereikt met de Zwiterse centrale verdediger Samir Kozarac. De 26-jarige Kozarac liet in de oefenwedstrijden tegen RKC Waalwijk en De Graafschap een sterke indruk achter. De club stelt alles in het werk om de speler speelgerechtigd te krijgen voor de eerste competitiewedstrijd tegen FC Emmen.1217947254588tom

Trainer Roger Reijners over de nieuwe aanwinst: "Samir heeft in de twee wedstrijden in Alkmaar laten zien van echte meerwaarde te zijn voor het elftal. Met zijn opbouwend vermogen, zijn coaching en zijn verdedigend inzicht is onze verdediging een stuk completer. Wij zijn als technische staf dan ook zeer tevreden met deze aanwinst."

Samir Kozarac is 1m93 lang en kwam in de afgelopen jaren in de Zwitsere competitie onder andere uit voor Sankt Gallen, SC Winterthür en FC Wohlen.


Fortuna's tweede aanwinst Samir Kozarac, geheel rechts op de foto tijdens het Plus Prof toernooi in Alkmaar