Hurkmans Groep nieuwe hoofdsponsor Fortuna Sittard

Vervuld van trots presenteert Fortuna Sittard de Hurkmans Groep als nieuwe hoofdsponsor. Gedurende het seizoen 2020-2021 siert de naam van de in Someren gevestigde technische projectspecialist het shirt van de Sittardse eredivisionist. Met deze overeenkomst wordt er een prachtig, nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het succesverhaal tussen beide partijen.

Steeds een stap verder
Sinds het voetbaljaar 2018-2019 maakt de Brabantse onderneming onderdeel uit van het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard. Destijds werd er gestart met een skybox onder de vlag van Mart Geers Limburg, de corporate tak van de Hurkmans Groep die vanuit Sittard-Geleen opereert. Het afgelopen seizoen groeide Hurkmans reeds door tot shirtsponsor binnen een roulatiemodel met nog drie andere bedrijven. Om nu dus als hoofdsponsor toe te treden tot het absolute topsegment van Fortuna Sittardbusiness.

Transformatie
Het commerciële huwelijk tussen Hurkmans en Fortuna Sittard is van meet af aan een bijzonder vruchtbare aangelegenheid geweest. Aan de hand van Fortuna als exposuremagneet genereerde Hurkmans de naamsbekendheid om het bedrijf richting een nieuwe fase te sluizen. Op deze manier transformeerde het bedrijf uit Someren in een onderneming die ook buiten Brabant en Limburg actief is. De skybox in het Fortuna Sittard Stadion gold in dat licht als de ideale uitvalsbasis om relaties te faciliteren en leads te genereren.

Win-win-situatie
“Geweldig dat het gelukt is in deze COVID 19-tijd een hoofdsponsor van dit kaliber te strikken”, beseft commercieel manager Jiry Funke als geen ander. “De wereld staat in brand, bedrijven kampen met veel onzekerheden en hebben het moeilijk. Dan is het extra mooi dat de meest prominente sponsorpropositie op deze manier wordt ingevuld. Hurkmans en Fortuna zijn de afgelopen jaren aan elkaars zijde doorgegroeid, waarbij we ieder seizoen samen de win-win-situatie wisten te vinden. Een perfect voorbeeld van een constructief sponsorship. Het afgelopen seizoen hanteerden we voor wat betreft de exposureplek op de voorzijde van het shirt een roulatiemodel. Voor dit voetbaljaar wilden we heel duidelijk terug naar één krachtige partij als hoofdsponsor om qua exposure en merkactivatie het maximale eruit te halen. Idealiter ook een partij die matcht met de club.”

Dat is in ieder geval geweldig gelukt, vindt algemeen directeur Ivo Pfennings: “Na het goede nieuws omtrent het veld, de samenwerking met FC Dordrecht en de eerste aanwinsten is dit weer een mooi moment voor de club. Het betaalde voetbal ligt al een behoorlijke tijd stil, maar achter de schermen hebben we keihard gewerkt om een goede basis te leggen voor het nieuwe seizoen. Daarvan beginnen de contouren nu zichtbaar te worden.”

Hans van de Ven, CEO van de Hurkmans Groep, is bijzonder trots op het bereiken van deze mijlpaal: “De slogan van Fortuna ‘Samen Nao Veure!’ past naadloos bij Hurkmans. Onze ambitie in Limburg is groot en die gaan wij samen met Fortuna verwezenlijken. Dat samen zit ook in de slogan van Hurkmans. ‘Goed Vur Mekaar!’, zeggen wij in het Brabants. Of het nu gaat om relaties, personeel of groei, Hurkmans doet mee. Voor dit seizoen zeggen wij dan ook eensgezind: Samen Nao Veure!”

Over de Hurkmans Groep
Hurkmans geldt als een gevestigde naam in de wereld van ondergrondse en bovengrondse infra- en grondwatertechnieken. De florerende Brabantse onderneming is gespecialiseerd in complexe projecten en beschikt over een aantal labels die het bedrijf een breed werkgebied verschaffen. Met Mart Geers is er ook een Limburgse tak, die de aanleg van kabel- en leidingnetwerken als core business heeft.

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23