HOUX DIGIPRINT WEDSTRIJDPARTNER BIJ FORTUNA SITTARD - WILLEM II

Bij de belangrijke thuiswedstrijd, vandaag tegen Willem II, is Houx Digiprint de wedstrijdpartner. Het bedrijf is al jaren een zeer gewaardeerd partner van de club en het bedrijf staat altijd klaar voor de vele drukwerk verzoeken die gedurende het seizoen voorbij komen.

Houx Digiprint is een modern grafisch (familie)bedrijf, opgericht in 1989, met vestigingen in Sittard en Maastricht (Zuid-Limburg). Het bedrijf levert een breed scala aan producten en diensten. Voor veel relaties zijn ze een full service partner. Van digitaal (gepersonaliseerd) printen, ook van slechts enkele exemplaren, tot en met het drukken van zeer grote aantallen, afwerking, fulfillment, opslag en voorraadbeheer.

Ook Fortuna Sittard is enorm blij met de kwaliteiten en service van zijn vaste drukpartner. Voor sponsorbrochures, flyers, posters, abri’s en nog veel meer kan Fortuna Sittard ieder seizoen bij Houx Digiprint terecht. Naast de goede kwaliteit is de service erg goed en snel, waarmee het een zeer waardevolle partner is voor de club. 

Houx Digiprint wenst alle supporters en business partners een mooie wedstrijd toe tegen Willem II met hopelijk een mooi eindresultaat.