VOUCHER DEALS | HORECA

In onderstaand overzicht zijn de kortingen terug te vinden van cafés en restaurants in de omgeving van Sittard. Door op de afbeelding te gaan staan, wordt zichtbaar welke korting er verkregen kan worden. Deze kortingen zijn ook in het voucherboekje verwerkt die alle members hebben ontvangen en deze dient te worden ingeleverd om de korting te kunnen verkrijgen. 

Simla Indiaas Tandoori

Bij inlevering van deze voucher ontvang je op een 3-gangen menu 30% korting (excl. drank) of bij een 2-gangen menu 20% korting (excl. drank). De voucher is voor maximaal twee personen, één voucher per tafel.

LUNA ETEN & DRINKEN

Bij inlevering van deze voucher ontvang je bij bestelling 50% korting op het 2e ontbijt. Deze voucher is geldig op zaterdag en zondag.

G7 FOOD & DRINKS

Bij inlevering van deze voucher ontvang je gratis het huisaperitief van G7 Food & Drinks.

CARRICO'S

Bij inlevering van deze voucher ontvang je €5,- korting op je bestelling bij Portugees restaurant Carrico's.

SOFFRITO

Bij inlevering van deze voucher ontvang je bij bestelling van drie stukken pizza het 4e stuk gratis. De voucher is in te leveren van dinsdag t/m zaterdag.

DE TRECHTER

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op je maaltijd.

Café Dwaesj Sittard

Bij inlevering van deze voucher ontvang je een vol glas (speciaal)bier voor de halve prijs.

't Kadetje

Op vertoon van deze voucher ontvang je 10% korting op jouw bestelling.

Snackpoint

Op vertoon van deze voucher ontvang je 10% korting op elke bestelling bij Snackpoint. Deze voucher geldt als structurele korting en is te verzilveren bij de deelnemende vestigingen: Zöstere, Puth, Munstergeleen en Bunde.

FrieT'S

Bij inlevering van deze vouchers ontvang je diverse kortingen op bestellingen bij standplaats Hoogveld. De voucher is in te leveren op iedere dinsdag (van 16.00 tot 21:00 uur).

The Lunch Club

Bij inlevering van deze voucher ontvang je een broodje naar keuze met soep van €12,50 voor slechts €9,50. De voucher is in te leveren van maandag t/m zaterdag.

Royal Steakhouse & Cocktails

Bij bestelling ontvang jij bij inleveren van de voucher de tweede cocktail gratis. Dit is geldig voor twee personen, waarbij er maximaal 1 gratis cocktail is toegestaan per persoon.